Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz kölcsönkérni nagybátyám 6millás autóját első randira?
Az lesz a gond, hogyha valami baja esik a kocsinak, vagy esetleg jogsi nélkül akarod vezetni.
Ja és az egyenes út a nyerő, ha a kocsid miatt jönnél be a csajnak, akkor nem járnál jól.
Gáz. Lányként én nem örülnék, ha olyannal vágnál fel, ami nem a tiéd, meg azt feltételeznéd rólam, hogy egy régi autót cikinek találok...Eleve (ha jól értelmezem) már azt romantikusnak és kedvesnek tartanám, hogy egyáltalán értem jössz kocsival, pont leszarnám, hogy az milyen.
A lényeg, hogy ne kamuzzunk egymásnak, semmiben.
Itt mondogatjátok hogy gáz, azért beülnétek hozzá szerintem, még ha csak haveri célzatból is
Kérdező nem ciki, semmit olyat ne mondj ami a kocsit hozná előtérbe
Kezeld úgy mintha természetes lenne, ha a csaj kérdezi hogy "úú ez a te kocsid" akkor őszintén mondd meg neki hogy most ezzel jöttél mert odaadták, onnantól meg szerencsén múlik hogy a csaj érdeklődni fog-e
21/F
Milyen tipusú egyáltalán a két autó? Sokan mondják, hogy egy 10-15 éves kocsi még talán jobb is, mint egy mai agyonelektronizált vacak, kevésbé romlik el. :)
Amúgy visszatérve a témára, szerintem ne ezzel akarj kitűnni! Ha értelmes a lány, akkor nem érdekli egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!