Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira híváshoz segítség?!
Szerintem legyél vicces. Én úgy csinálnám, hogy ráírok: szia, vészhelyzet van, azonnal kellene a telefonszámod
És utána felhívnám azzal, hogy nagy baj történik, ha nem jön el velem randira :)
Szia sors, és kortársam! :) Én osztálytársamat a tanévzárón tervezem elhívni randira. Neki nem használja az FB-t, a telefonszámát kértem el az utolsó napon. Telefonon ajánlatosabb lényegre törően meghívni, FB-n szerintem írj rá, hogy mi újság vele és egy kis beszélgetés után vesd fel neki.
Én a következőképpen fogom:
Szia, X ! Arra lennék kíváncsi, hogy van-e valami programod szombaton?
Ha igent mond, akkor másik dátum, utána pedig:
Azért kérdezem, hogy lenne-e kedved délután beülni valahova beszélgetni vagy sétálni egyet a városban?
Ha igen, akkor lehet menni haza fülig érő szájjal, ha nem, akkor a nyár megy tovább.
Kell hozzá egy kis önbizalom, ez olyan mint reggel felkelni az ágyból, ha az első lépést sikerül megtenni, a többi már jön magától! :)
Én személy szerint a kérdezgetni fogom a hobbijairól, kedvenc időtöltéseiről, elvégre a randi lényege a másik megismerése! ;)
14/f
3-as válaszoló vagyok:
Próbálj kérdezni még valamit az általa kedvelt dolgokkal kapcsolatban, egy elhangzó szó biztosan ihletet fog adni egy következő témához. Ha gondolod, találj ki valami hosszan vesézhető témát, (én a beszélgetés gerincének a terveket választanám a közel-, és távoli jövőre) és mindig abból ugorhatnál ki egy-egy témáról beszélgetni. Előző (és egyben első) randimon én is iszonyatosan görcsöltem, átgondoltam 4-5 témát, hogy mindig fel tudjak vetni valamit, de hidd el, az első lendület után minden jönni fog magától! ;)
#2 ezzel a szöveggel elhajtottalak volna a csába - meg sok más lány is -, mert ultragáz.
Kérdező: ilyen melegben cukrászda (pl. fagyi, jégkása, jeges italok...). Beülni nem muszáj, de akkor nyugis helyen sétáljatok, ahol figyelhettek a másikra. Nyugodtan mehet a két puszi - bár ez annyival másabb, hogy ismeritek egymást -, és a találka végén is.
Beszélj vele a hobbijáról, a terveiről, a sajátodról, bármiről, ami eszedbe jut, de a problémáidat ne zúdítsd a nyakába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!