Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit néztek meg először egy lányon?
Figyelt kérdés
( A mellén és a seggén kívül, természetesen. :D)2013. jún. 18. 18:18
1/12 anonim válasza:
10 kérdéssel lentebb már volt ez. Nem tudsz olvaskodni?
2/12 anonim válasza:
Naponta minimum 5 ilyen kérdés van. Használjátok már azt a rohadt keresőt!
3/12 A kérdező kommentje:
-sorry-
2013. jún. 18. 18:20
5/12 anonim válasza:
sok az ilyen kérdés az tény..
ma már 1 szer leírtam
Szem, arc, mosoly,
6/12 anonim válasza:
Az arca,a szája,a hasa(szexi az is,ha van egy kis pocak).
7/12 A kérdező kommentje:
oké, én saram, tényleg nem jutott eszembe visszaguglizni a kérdéseket. lustaság, na.
2013. jún. 18. 18:24
8/12 anonim válasza:
a Mellet b*zd meg :D:D
Amugy,Szem,Szaj,Arc,Test,MELL,MELL,ES UJRA MELL,COMB,ES UJRA MELL,MELL,Es most mi fog folytatodni ki talalod? MEG SZEP H MELL!!!
10/12 anonim válasza:
én egy férfin: autó, pénztárca, karóra, egyéb olyan dolog amiből látszik hogy hogy áll anyagilag
(mondjuk én nő vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!