Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16-17 éves fiúk! Mi az ami a legfontosabb számotokra egy lányban? Mit néztek meg rajta először? Milyen típusú lányok jönnek be a legjobban?
Sajnos eddig egy helyes korombeli fiú sem nézett rám és nem igazán értem hogy miért. (divatos,okos,sportos vagyok).Megesz a kíváncsiság hogy mi nektek fiúknak a legfontosabb.(ami belőlem egyelőre sajnos valószínűleg hiányzik) :(
15/L
Engem általában egy lány mosolygása, életkedve fog meg, a búval b*szott lányokra nehezebben figyelek fel, de akármennyire is furcsa engem ami a legjobban vonz az a szemüveg vagy a fogszabi, vhogyan azokra bukom a legjobban.
17/F
én először az arcát nézem meg, ha nagyon nem stimm nem is nézem tovább XD
aztán haj, mell, comb, fenék, lábszár, bőrszín miiiiiinden.. :)
18/f
Mindjárt 15 leszek, úgyhogy válaszolok:
Többnyire a pörgősebb, vicces lányok jönnek be. (Nem őrült, csak ne egy fadarab legyen...:) ) Számomra fontos, hogy szép legyen a mosolya haja. (Ezután jönnek a popsi, cicik...:) )
Egyébként másra néznek azok a fiúk? Van fiú haverod? Esetleg attól érdeklődhetnél, hogy őszintén mondja meg, mi hiányozhat belőled. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!