Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért mondjátok, hogy az ápoltság a legfontosabb meg a jó kisugárzás egy pasin?
láttam már ide feltett képeket srácokról.
hát nem vagyok nő, de többségük elég idétlenül nézett ki.
De en nem ertem, hogy mert nem tudjatok ti fiuk ezt elfogadni. Ez az elet rendje. En is elfogadtam, hogy lanykent nem vagyok csinos es gyonyoru, s nem vagyodhatok a legjobb pasik utan, mert nincs eselyem.
Es lemerem fogadni, hogy te se a csunya arcu, kover csajokert harcolsz, akkor te se vard el, ha nem vagy szep, hogy a jo nok akarjanak teged.
A kisugárzás élőben jön át. Találkoztam már olyan sráccal, aki jóképű, izmos, aranyos, de a kisugárzása az önbizalma miatt valami borzalmas volt. Feltennék ide róla egy képet a nők biztos csorgatnák utána a nyálukat, de élőben valamiért nem megnyerő. Pedig rendes, aranyos srác.
Szóval a jó kinézet is hiába, ha nincs meg a megfelelő kiállásod. Ami nem a bunkóságot meg a nagyképűséget jelenti, hanem a magabiztosságot és a nyitottságot (legalábbis nálam).
Ellenpéldaként pedig volt olyan párom, aki egyáltalán nem néz ki jól, de mégis megnyerő a kiállása.
Rinya helyett, inkább változtass azon, ami nem tetszik, mert az előbbitől biztos, hogy nem leszel előrébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!