Jó ötlet csajozáshoz tollat kölcsönkérni? Nagyon rosszul csináltuk? 28F
Tegnap Balatonfüreden egy szép lány a szürke 50 árnyalatát olvasta a strandon. Ha jól láttam, családdal jött, de sokat volt egyedül. Nekem nem annyira, de a barátomnak nagyon megtetszett. Nem egy nagy don juan, lehet, hogy el is rontotta, de valahogy égőnek éreztük volna, ha megszólítunk egy olvasó lányt, gondoltuk, gáz lenne "zavarni", mittudomén, nem egyszerű...
Égő vagy sem, mondtam a barátomnak, hogy kérjen kölcsön tőle egy tollat, írjon valamit a (saját) könyvébe, aztán majd mikor visszaadja a tollat a csajnak, kérdezze meg, mit olvas, stb. stb., így jön majd magától a beszélgetés, nem volt jobb ötletem. A haverom meg is kérdezte, de sajnos nem volt tolla a csajnak, így befuccsolt a nagy tervünk... Mielőtt elment volna a csaj pár órával később, odaszaladtam hozzá egy kis összehajtott cetlivel, rajta egy kis szöveg hogy " szívesen megismerkednék veled, jelölj be a faebookon, ez meg ez vagyok." (ezt a barátom írta).
Mondanom sem kell, hogy most azon kesereg nekem az idióta, hogy a csaj nem jelölte be, meg hogy mit rontottunk el....
Vélemények?
Szerintem igazán bejelölhette volna, vagy legalább egy üzenetet írhatott volna, hogy "bocs, de nem..." Nyilván "túléli" a kudarcot, de jó lenne tudni, hogy ba..tuk el!
ANnyit kellett volna mondani:
Igazából csak kamuztam a tollal és azért jöttem ide, hogy megismerhesselek. És egy mosoly. Ez mindent vitt volna. :D
Nem akarok bunko lenni, de nektek volt csajotok egyaltalan? Tudjatok hogy kell meghoditani EGY NOT?
Szex tema az ugy kb megvan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!