Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jó ötlet? Írjam meg őszintén...

Jó ötlet? Írjam meg őszintén vagy inkább most még ne? Várjak vele? És egyáltalán mit csináljak a sráccal?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy sráccal. Pontosabban levelezünk egymással egy társkeresőn. Ő viszont közösség miatt van fenn a társkeresőn. (naplók, fórumok...)

Vagyis nem akar kapcsolatot, de azt írta, hogy barátkozhatunk meg ismerkedhetünk.

Gondoltam miért ne...levelezek tovább, aztán lehet majd meggondolja magát.

Most vagyok ott, hogy 2 hónapja levelezünk. Naponta többször. (lehet egyesek kevés, számomra viszont sok. Nem szoktam ilyen sokáig ismerkedik. Inkább pár beszélgetés,levelezés után fel szoktam hozni a találkozás témát.)

Épp napokban jött föl megint a téma. Írta: "Viszont kérlek ne építs egyedül rám, én egyelőre nem akarok kapcsolatot.

Ha van, aki rokonszenves, kérlek ismerkedj mással is, mert nem akarom, hogy rám várj, vagy hogy bennem reménykedj."

Ismerkedés elején annyira nem voltam oda, de ahogy egyre jobban megismertem, bármi a levelezésből, szimpatikus lett.

Nem azt mondom, hogy járni akarok vele(ez nem így működik), de szívesen találkoznék vele...

Arra gondoltam rákérdezek, hogy ha akarna kapcsolatot, akkor találkozna velem vagy lenne-e esélyem nála. És mellette megírom, hogy valahol szimpatikus lett és igen sajnos reménykedek benne. (vagy valami ilyesmit)

Jó ötlet?

Amúgy amióta szimpi nem igazán van kedvem mással ismerkedni..(tudom ez nem jó).

(23L)

2013. aug. 18. 15:07
 1/2 anonim ***** válasza:
előre látom, hogy koppanni fogsz naiva, pedig figyelmeztettek:D
2013. aug. 18. 15:12
 2/2 anonim válasza:
Ravasz ez a srác, tudja hogy kell csajozni, akárcsak én!:P
2013. aug. 18. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!