Szerintetek ez jò ötlet? P
Figyelt kérdés
Nos van egy pasi aki tetszik.Nemrèg a strandon odajött hozzám egy csávó és megkérdezte van e barátom illetve benne lennék egy egyéjszakás dologba.én mondtam hogy nem nem szeretem az ilyet.Vagy komoly kapcsolat vagy semmi.Ìgy szeretnémm megtudni h aaaki tetszik mit gondol erről.Ìgy rá tudom e vezetni valahogy h nekem is tetszik. Szerintetek??2013. aug. 11. 03:34
1/1 anonim válasza:
Ha valakivel észrevetetni akarod magadat, akkor ne kezdjél mindjárt mélylélektani elemzésekbe. Először ismerkedjetek össze és ezután vezesd rá arra, hogy ő számodra többnek tűnik, mint barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!