Filmnézés csajokkal nálunk. Valami ötlet programnak?
Figyelt kérdés
Szóval áthívtam magamhoz két haverom meg 3 csajt, akiket csak latásból ismerek. Megnézünk egy filmet, rendelünk pizzát. Valami játékot/programot tudtok még ajánlani ezeken kívül? Nem hiszem hogy első alkalomra belemennének üvegezésbe vagy vetkőzős pókerbe. Először csak ismerkedni kellene. Valami tipp? Ismerkedés játékkal összekötve? Ja és horror jó lesz filmnek?2013. júl. 25. 21:03
1/4 anonim válasza:
Lehet jobb szórakozást találni mint ezen az oldalon kérdezni és válaszolgatni?:D
2/4 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy félmeztelenkedés csajokkal nálunk.:D de a válasz egyszerű! PIA PIA PIA
3/4 Akszidentális Errőr válasza:
Én a Csillagok Háborújának a régi trilógiáját ajánlanám. Az mindenkinek bejön, ugye skacok?
4/4 anonim válasza:
Még szép, előttem szóló. ;) (De én az újat is szeretem, szerintem lehet hatrészes maratont is csinálni. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!