Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez másnál hogy van a munkában?

Ez másnál hogy van a munkában?

Figyelt kérdés

Részmunkaidős alkalmazott vagyok egy boltban, ami azt jelenti, hogy heti pár napot dolgozok, de azt egész nap.

Úgy érzem korrekt lenne legkevesebb egy héttel előtte tudni, mint hogy mennem kell, de ez egyszerűen sose jön össze.

Sajnos nem tudom megtenni, hogy a hét többi napján nem csinálok semmit, van másik munka is (rangsorban ez alatt) meg természetesen más dolgom is. Ezért is kértem meg mindenkit, hogy egy héttel előtte szóljanak. Ez általában nem sikerül, nekem meg van dolgok, és természetesen pont azokon a napokon kéne mennem, ahova addigra én már fix programot szerveztem (nem, nem szórakozás)

Tehát a boltnak rossz, mert nem tudok menni, nekem rossz, mert így nem kapok pénzt.

Mit lehetne ezzel csinálni? A légyszives szólj időben nem segít :S

2014. jan. 3. 19:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!