Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Soha nem volt osztálytalálkozó...

Soha nem volt osztálytalálkozóm - másnál is van ilyen?

Figyelt kérdés
27 vagyok, se általános, se középiskolai osztálytalálkozóm nem volt soha. Bár egyik sem volt valami összetartó osztály, azért kíváncsi vagyok mi lehet velük, meg milyen lenne ennyi idő után találkozni. Csak én vagyok így ezzel?
2011. nov. 19. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül. Igaz az első 5 évesen nem voltam,mert nem tudtam szolgálatot cserélni, a következő 40 évben,meg még szervezve sem volt. Igy a 45 -ik érettségi találkozót valahogy és valakivel össze kell hozni, addig amig lesz kivel !
2011. nov. 19. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
A problémát egyszerűen oldom meg. Meg szoktam szervezni.
2011. nov. 20. 12:32
 3/8 anonim ***** válasza:
OKOSTOJÁS.
2011. nov. 20. 12:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem volt. Általános iskolait kétszer megpróbálták szervezni, de elmaradt, mert alig volt 6-8 jelentkező, úgy meg nem jó. Középiskolai meg még szervezve sem volt. Főiskolai meg nem is lesz, nekünk már nem volt osztályunk.
2011. nov. 22. 06:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Nyugi, én 26 éves vagyok, és most szombaton volt életem első osztálytalálkozója. :) Az általános iskolai soha még csak fel sem merült, a középiskolai is csak nagy nehézségekkel. Pár éve volt már egy kezdeményezés iwiw-en, de senki nem vette komolyan. Most szombatra viszont 9-en elmentünk, ez is nagy valami volt :)

Osztályfőnököm mellettem ült az étteremben, sé mondtam neki, hogy én életembe nem voltam ilyenen, magyarázza el mi is az az osztálytalálkozó. :)

Végülis nagyon jó dolog, nagyon jó volt találkozni ezzel a pár emberrel is. Úgy érzem, hogy visszamentem 2004-be (mikor elballagtam), és hogy újból középiskolás vagyok. Nagyon jó volt.

2011. nov. 22. 12:04
 6/8 anonim ***** válasza:
27 éves..? hát persze, hogy ilyenkor még nincs osztálytalálkozó...majd 40 évesen...na, akkor lesz mivel dicsekedni...ki a nőjével, ki a vagyonával, ki a kapcsolataival, beosztásával...akinek csak a csupasz segge van, az el sem megy...már első pillantásra az öltözékből sejlik, milyen menő a padtársad...a laza topi nem nyerő...és nem is magyarázható...hacsak nem államtitkár vagy...(majd)
2011. nov. 22. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Laza topi? Az mi?
2011. nov. 22. 15:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Az osztálytalálkozó is olyan, mint bármi más: akkor lesz belőle valami, ha valaki megszervezi... Nincs kijelölt ember, így ne mástól várd: hívj fel egy osztálytársat, és már el is kezdted a szervezést...

:)

2011. dec. 17. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!