Másnál is ennyi hiszti van a ballagási ruhából (8. osztály)?
Nálunk már lassan két hete megy a parádé, hogy milyen ruhában ballagjunk (lányok). 6-an vagyunk lányok. Ebből 2 koktélruhában akar ballagni, harsány színűben, strasszokkal, spagettipánttal. Hiába mondjuk, hogy erre az alkalomra nem való és ízléstelen, azt mondják, hogy jó lesz ez. Nem értik meg, hogy nem erre az alkalomra illő a koktélruha. Én egy szolid, fekete ruhát szeretnék fehér boleróval, vagy egy csinos fekete szoknyát egy szép fehér blúzzal. Egy másik lány ilyen ruhát szeretne (kesztyű nélkül): [link]
A maradék két lány fűzőt akar szoknyával. Az osztályfőnökünk már ránkhagyta. Hogy legyünk mégis egységesek? Mert a koktélruhások nem engednek. Én és a többiek engednénk, de koktélruhát nem szeretnénk. Mi legyen szerintetek? Nálatok is ekkora probléma van a ruhából? Nektek milyen ruhátok lesz?
Amit belinkelték tényleg nem ballagásra való max valami kis hülye buliba. (Előző voltam)
Amit te szeretnél, az alkalomhoz illő.
Fekete szoknya, fehér blúz - nekünk ennyi volt plusz egyforma nyakkendő.
Most lesz a gimis ballagásom, ott matrózblúzban leszünk, esetleg vehetnétek azt is.
A koktélruha tényleg hülyeség.
Uramisten, ekkora hisztit csapni 8.-ban...szörnyű, mennyire "elpicsulnak" a lányok (nem téged szidlak, kedves kérdező, hanem ezt a trendet, hogy legyünk minél előbb szexi felnőtt nőcik és mutassunk meg mindent...szörnyű) Ha az osztályfőnökötök tényleg rátok hagyta, akkor mindenki menjen abban, amiben akar és jól érzi magát. Ha ilyen hülye, hogy nem szervezi meg a dolgokat, ő baja. (Úgyis őt fogják felelősségre vonni majd emiatt, nem titeket)
A 8.-as ballagás meg tényleg nem olyan fontos még (tudom, Neked most nagyon is az) de egyáltalán nem kéne ekkora hisztit csapni belőle...szerintem az általad javasolt blúz-fekete szoknya kombináció lenne a legmegfelelőbb. De ha semmiképp nem tudtok megegyezni, akkor legalább a szín legyen egységes valahogyan.
Az a baj, hogy a koktélruhásoknak és a linkelt-ruhás leányzónak a fekete-fehérrel is bajuk van. Mert szerintük nem gyászolunk... Remélem rendeződik majd a helyzet.
Nektek meg nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!