Másnál is ennyi hiszti van a ballagási ruhából (8.
osztály)?
Figyelt kérdés
Nálunk már lassan két hete megy a parádé, hogy milyen ruhában ballagjunk (lányok). 6-an vagyunk lányok. Ebből 2 koktélruhában akar ballagni, harsány színűben, strasszokkal, spagettipánttal. Hiába mondjuk, hogy erre az alkalomra nem való és ízléstelen, azt mondják, hogy jó lesz ez. Nem értik meg, hogy nem erre az alkalomra illő a koktélruha. Én egy szolid, fekete ruhát szeretnék fehér boleróval, vagy egy csinos fekete szoknyát egy szép fehér blúzzal. Egy másik lány ilyen ruhát szeretne (kesztyű nélkül): [link]
A maradék két lány fűzőt akar szoknyával. Az osztályfőnökünk már ránkhagyta. Hogy legyünk mégis egységesek? Mert a koktélruhások nem engednek. Én és a többiek engednénk, de koktélruhát nem szeretnénk. Mi legyen szerintetek? Nálatok is ekkora probléma van a ruhából? Nektek milyen ruhátok lesz?
Hát már bocs, de ez a ruha rohadtul nem ballagásra való...főleg nem 8.-os ballagásra...
Ha már most ezen megy a vita mi lesz a gimiben...te jó ég....
2010. ápr. 14. 14:13
12/14 anonim válasza:
Figyelj, oké nem olyan fontos, de egy ballagó akkor is ballagó. Nem tudom a koktélruha meg a linkelt ruha honnan jött, de nem szép és nem alkalomhoz illő. A fűző jó ötlet, de ott ahogy írtad nem áll jól, akkor nem kell erőltetni.(Bár ha nekem ezt felajánlottál volna, akkor éltem volna a lehetőséggel, de ez most nem fontos) Az osztályfőnök miért hagyta rátok? Őt nem érdekli? A fehér blúz és fekete szoknya. Nekünk is ez volt. Viszont mi 14-en voltunk, mégis egyforma volt. Hoztak 5 fajtát ha tetszett ha nem abból kellett választani. És ennyi volt. Viszont a szülők elengednék őket koktélruhában? Megnézném. Nem lehetne az osztályfőnököt és a szülőket is bevonni valahogy? Ha végképp nem megy akkor mindenki abban megy amiben akar. Az nem a te szégyened lesz, hogy ők nem tudnak normálisan felöltözni!
2010. ápr. 15. 16:42
13/14 anonim válasza:
Á nálunk ál a bál, tegnap elmentünk az egyik lány anyjával ruhát nézni, és kiverték a balhét, hogy (a lány meg az anyja) ők 30 ezer forintos ruhát akarnak, én mondtam, hogy az nem lesz jó , mert nekem annyit nem fizetnek ki, oké megyünk tovább , megint találnak egy marha rondát, ami 16 ezer és megint kiverik a balhét, most meg követelik, hogy az legyen és 8-an fizessük be... :S szánalmas kis ribik, de tényleg azért tetszett annak a 3 lánynak az a ruha, mert mell kidobós.. ISTENEM... én megyek majd egy szép fekete fehér ruhába, ők meg rakják csak ki magukat... :S nálunk a legrosszabb és 1400 forintot meg nem akarnak befizetni... szánalmasak...
2011. ápr. 30. 13:54
14/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon jo ötlet a koktél ruha..mi iis hasonlót szeretnénk..vannak szépek..a koktél ruha mellett döntenék;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!