Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy álljak neki a 10 éves...

Hogy álljak neki a 10 éves osztálytalálkozom megszervezésének?

Figyelt kérdés

Pár volt osztálytálytárssal beszéljem meg nekik mikor lenne jó, s a többieknek azt az időpontot írjam le? Mert 35embernek nehezen lehetne a kedvében járni, gondolom mindenki más napot akarna!

Hogy hívjam meg őket? Mit írjak a meghívóba?

Akarok virágot a tanároknak, arra a pénzt mikor szedjem össze?

És a kajátt, hogy válasszuk ki?

Segtsetek!!!

2010. ápr. 21. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Én úgy csinálnám, h megkérdeznék egy pár embert h nekük mikor jó és azt küldeném el a öbbinek.Persze odairnám h mindenki közölje ha nem jó a dátum és ha mindenképpen szeretne jönni akkor javasoljon dátumot és majd megint egyeztetsz mindenkivel.

Kaját azt mindenképp úgy kell választani h különlegességek ne legyenek. Én pl gombás dolgot nem rendelnék mert nagyon sokan nem szeretik.Csirke hús mindenki számára előnyösebb.

Szöveget nem tudom..egyelőre keresem!

2010. ápr. 21. 11:59
 2/5 anonim ***** válasza:

nah kaptam egyet!! De leloptam egy oldalról:D Ott is ez volt a kérdés, ezt kombinálhatod.

T. O. Társak!

Szeretettel Értesítelek, hogy 2009. 06. 09.-én lesz hogy érettségiztünk (-v h végeztünk...), ezért 2009. jún. első szombatján 11 órakor találkozunk a régi sulinkban .

Én, mint szervező üdvözlöm a megjelent tanárokat, és öregdiákokat, egy perces gyász-szünet után átadom a szót a megjelent oszt.főnöknek.

Terv szerint 12 órától egy osztályfőnöki óra lesz, ahol mindenki elmondja (nem kötelező) mi történt vele, amióta nem találkoztunk.

14 órától "fehér asztal mellett folytatjuk"

Kérlek, jelezz vissza, h hány fővel jössz, ( jöhet férj/feleség, gyermek.), és 1000Ft/fő előleget utalj át ....sz.ú számlára 1 hónapon belül.

Az előleg a szervezési kltségre, és at éttermi foglalóra kell, valamint a tanároknak veendő virágra/ajándékra.

Az ebéd kltsége előreláthatóan xyzFt lesz, ami tartalmaz 1 Welcome drinket, és ...fogást, egy kupica pálinkát és egy kávét/ásv vizet.

Az egyéb alkohol fogyasztást mindenki maga intézi/fizeti.

Igy x Ft lezs a kltség/fő, melyet legkésőbb a találkozó előtt 1 hónappal fizess be. (Ami a tanáraink fogyasztását illeti, szüks. szerint a végén kiegészítjük, de előreláthatólag a befiz. összeg fedezi.)

Ha van régi fotó, hozd magaddal, ha tudod xy címét írd meg, mert őket még nem értem el....

Üdv:

.... email, tel, stb

-első-

2010. ápr. 21. 12:02
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2010. ápr. 21. 12:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Jajjj nagyon szivesen!!!Örülök,h ilyen lelkesen állsz neki!!!Pár év múlva én is részt akarok venni a szervezésben!!Sok sikert!!Közbe még irhatsz, hogy hogy haladtok a szervezéssel!!!És persze majd arról is hogy hogyan sikerült!!
2010. ápr. 21. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Amikor mi szerveztük az osztálytalálkozót, akkor első körben az osztályfőnököt kérdeztük meg, hogy neki mikor lenne jó, mert azt szerettük volna, hogyha más tanár nem is de legalább ő biztosan ott legyen. Ezen kívül náluk meg van mindenkinek az érettségikor bejegyzett címe, ha valakivel nem tudnátok felvenni a kapcsolatot, a szülőkön keresztül a legesélyesebb. Aztán azok, akik a szervezést magukra vállalták kiválasztottak 3 egymáshoz közeli napot és azt mindenkivel közölték, és kértek a megfelelő időpontról visszajelzést, a legtöbb szavazatot kapott időpont lett a végső és arról is mindenkit értesítettek de legalább 3 héttel előtte, hogy mindenki tudja igazítani az időbeosztását ehhez.

Közben megrendelték, illetve árajánlatot kértek teremre, virágra, kajára, zenészre. Ezt elosztották azok között, akik visszajeleztek, hogy jönnek és bankszámlára átutaltuk a pénzt. Így minden rendben lezajlott. Csak az jött el, aki fizetett, és csak az fizetett, aki eljött. Nem volt gond a pénzből.

Az előttem leírt meghívó szövege nagyon megfelelő szerintem. A mienk is hasonló volt.

Sok sikert a szervezéshez és kitartást, mert nem lesz egyszerű.

2010. ápr. 21. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!