5 szintes lakótelepi panel lépcsőházban mennyit szoktak elkérni takarításért, ha valakit megbíznak a lakók? Nálunk 600 ft, azaz össz 9000/hó/lépcsőház. Másnál több vagy kevesebb?
sokkal többet kap
minimálbért kap a nő 3 lépcsőházért,igaz 10 emeletesben
(tiétekkel számolva 11*3*600=19800Ft-ot kapna)
de nem dolgozik szépen,hétvégétől nem volt képes eltakaritani a fenyőfamaradékokat ahogy hurcolta ki mindenki
Attól függ a 10 emeletesetekben hány lakás van?
Mert alkor a te számításod szerint (lakás db)*3(épület)*600Ft, az nálunk 54f Ft-ra jönne ki/lakás , ha egy 10-esben 30 lakás van.
hetente egyszer végigsöpri, és felmossa a házat?
a ház kapuja előtt kicsit felsöpör?
mennyi idő alatt végez vele alkalmanként?
hát akkor ne haragudj, elég sokat adtok. én egy ötszintes épületben takarítok, nekem másfélszer hosszabb ideig tart, és 8000 ft-ot kapok. nem hiszem, hogy lassan dolgoznék, szeretem az alapos munkát, mert így a saját munkámat könnyítem meg. nem kell persze kevesebbet adnotok a takarítónőnek, de egyelőre nem kell emelni.
30 40 perc alatt hogy lehet alapos munkát végezni?
hát valóban nem könnyű helyzet
nem biztos hogy el kell küldeni. a fogyatékos emberek, még az enyhén értelmi fogyatékosok is tisztában vannak azzal, hogy nehezebben találnak munkát, mint a "normálisak", ezért szófogadóbbak. érdemes lenne szeretettel megmutatni neki, hogy szerintetek inkább hogy tartsa a kezében a partvist, a sarkakat hogy söpörje ki, ne egy, hanem inkább két vödör vízzel mosson fel, stb.
a fővárosban vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!