Másnál is ellenszenvet és szánalmat vált ki a "besírtam" kifejezés?
Figyelt kérdés
Érdekes, hogy megfigyeléseim szerint a "besírtam" kifejezést csak hülyék használják. Alapos kutatómunka alapján állíthatom továbbá, hogy lányok esetében a kifejezés gyakoriság összefüggésben van a látens r1bancsággal, ami előbb-utóbb a felszínre akar/fog törni.2013. aug. 26. 20:42
1/25 anonim válasza:
Hmm, én szoktam használni a "szakadok" helyett itt gyk-n, hogy pozitív megerősítést adjak a minőségi trollkodások elkövetőinek.
4/25 anonim válasza:
Én nem vonnék párhuzamot a szó és a r*bancosság között, engem maga a szó iszonyúan irritál és hasonlóképpen idegesítő, mint a vok rövidítés. Szleng, ami terjed a fiatalok körében sajnos.
6/25 Sir Sarcasm válasza:
egy kissé engem is irritál, de ilyen szinten nem foglalkozom vele, mint te :D vedd lazábbra a figurát és jobb lesz minden :)
7/25 anonim válasza:
Igen, eléggé divatos lett ennek a szónak a használata.
8/25 anonim válasza:
kb. mint a "kajak". utálom ezeket, undorral tölt el ha valaki efféleképpen beszél.
10/25 A kérdező kommentje:
Ha vicces valami akkor miért nem az alábbiek közül választ a fiatalság?
- derültem
- röhögtem
- kacagtam
- nevettem
2013. aug. 26. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!