Másnál is ellenszenvet és szánalmat vált ki a "besírtam" kifejezés?
- derültem - nem elég erős
- röhögtem - nekem nem tetszik ez a szó:D
- kacagtam - nem elég erős
- nevettem - ez már elmegy, de ha csak ezt használjuk, elcsépelt lesz.
Ezeket én mint írtam a "szakadok"-kal szoktam bővíteni, ami helyett sztem a besírtam is teljesen helytálló, nyilván fiatalok körében.
Juj de rühellem...
Mondjuk nem vontam még párhuzamot a ribik és a "besírtam" közt, de ez igaz, hogy a hülyék használják, meg azok, akik menőnek akarnak tűnni, de nem azok, ezzel meg főleg nem lesznek.
Hirtelenjében megeredt a könnycsatornám.
Hogy tetszik?
És ezek?
- szétcsattantam
- k1basz0ttul nevettem
- extázisban voltam
- megpetykultam
# 13 de, csak idegesít, ha valakit ennyire idegesítenek bizonyos szavak
én is utálom ezt a szót, mégsem írtam le kétszer
Nem gondolom, hogy baj lenne az említett szóval!
Hülyék, r.ibancok...
Idióták, Utcalányok...
A nyelv változik. Neked elfogadható a Röhögés, dédanyádnak nem lett volna az. Amennyiben Grétsi tanárúr találta volna ki a besírást, most úgy használnánk, mint a látenst a rejtett helyett.
Anno a mi korunkban is volt szleng és használtuk, sokszor a szüleink sem tudták, hogy miről beszélünk. Ezek közül van ami beépült a mindennapi beszélgetésbe, van ami elkopott.
Az én véleményem szerint idegesítőbb a "vok" ahogy azt egy korábbi válaszoló már írta, és a "napcsi szemcsi" és hasonszőrű társai.
Egyszerűen minden kornak megvannak a maga szleng szavai, engem nem zavarnak. Jó, van ami igen, de ha valaki ezeket akarja használni, ki vagyok én, hogy beleszóljak?
Konkrétan a besírtam-mal sincs problémám, néha szoktam is használni, és r*banc meg hülye sem vagyok, köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!