A nők miért féltékenyek?
Pusztán biológiai és etológiai alapokra helyezkedve a hím (férfi) célja minél több nő megtermékenyítése és a génjeinek tovább örökítése minél több utódba. Nyilvánvaló, hogy féltékeny, hogyha a nőstény (nő) más hímmel is közösül, hiszen akkor nem tudhatja, hogy az utód az övé-e.
A nősténynek ezzel szemben az a célja, hogy a lehető legtökéletesebb hímet találja meg, aki az utóda apja lehet. De mivel ő hordja ki az utódot, ezért ha nem közösül mással, akkor egyértelmű, hogy az illetőtől van az utód.
Ilyen gondolatmenet alapján nem értem, hogy a nők miért féltékenyek, hogyha a barátjuk/férjük mással is lefekszik. Az már logikusabb, hogy az nem tetszik nekik ha a párjukat máshoz is fűzik érzelmi szálak. De ha csak szexről van szó...
Ne nézzetek érzéketlennek! Valószínűleg (ha nő lennék és) a barátom/férjem mással is lefeküdne, akkor féltékeny lennék. Csak nem értem ennek az okát.
És miért kéne válaszolnom?
Ha jól sejtem, itt én vagyok aki kérdez.
19:02-e vagyok!
PFF..XDXD Kösz, ezzel elis árultad, hogy nincs barátnőd.
Egyébként meg el kell hogy keseritselek,amig igy gondolkodsz addig nem is lesz!!Senki nem képes elviselni az olyan "férfiakat" mint amilyen te vagy.
Egy jó tanács:VÁLTOZZ MEG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!