Sértő-e a vendégre nézve?
Szóval megsértődhet-e a vendég ha mikor megérkezel a köszönésen kívül nem fogadod másképp, mert éppen a konyhában vagy és olyat készítesz amit nem lehet otthagyni? pl pudingot főzöl.
Volt már rá precedens, hogy após nem érkezett meg akkor amikor ígérte. Közben neki álltam elkészíteni a pudingot a férjemnek,mert megígértem mire megérkezik a munkából lesz. Gyors ajtó nyitás után visszamentem és folytattam a puding főzést. Szóval megsérthettem ezzel?
Én nem venném sértésnek, még akkor sem ha pontosan érkezem és így találom a háziasszonyt.
egy balf.sz biztos besértődne, de egy értelmes ember nem fog, aki meg nem értelmes annak meg sem fordul a fejében, hogy megsértődjön.
Egy sznob barom nah az be tudna sértődni akinek kezet-lábat kell csókolni. szal szerintem ne stresszelj rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!