Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sértő-e a vendégre nézve?

Sértő-e a vendégre nézve?

Figyelt kérdés

Szóval megsértődhet-e a vendég ha mikor megérkezel a köszönésen kívül nem fogadod másképp, mert éppen a konyhában vagy és olyat készítesz amit nem lehet otthagyni? pl pudingot főzöl.

Volt már rá precedens, hogy após nem érkezett meg akkor amikor ígérte. Közben neki álltam elkészíteni a pudingot a férjemnek,mert megígértem mire megérkezik a munkából lesz. Gyors ajtó nyitás után visszamentem és folytattam a puding főzést. Szóval megsérthettem ezzel?

Én nem venném sértésnek, még akkor sem ha pontosan érkezem és így találom a háziasszonyt.

2009. nov. 22. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
miért lenne sértés? azért égess oda valamit, mert őnaccsága megérkezett?
2009. nov. 22. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

egy balf.sz biztos besértődne, de egy értelmes ember nem fog, aki meg nem értelmes annak meg sem fordul a fejében, hogy megsértődjön.

Egy sznob barom nah az be tudna sértődni akinek kezet-lábat kell csókolni. szal szerintem ne stresszelj rajta.

2009. nov. 22. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A köszönésen kívül esetleg magyarázatképpen annyit hozzáfűzhetnél, hogy ne haragudj, de vissza kell mennem a konyhába, mert odaég, becsomósodik stb. ez, vagy az, addig helyezd magad kényelembe! És akkor te is előzékeny voltál a vendéggel szemben, és neki sincs oka a sértődésre.
2009. nov. 22. 17:44
 4/4 A kérdező kommentje:
17:44 Így tanultam én is és így is szoktam:)
2009. nov. 22. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!