Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nézik le a férfiak a nőket?

Miért nézik le a férfiak a nőket?

Figyelt kérdés
Mindenhol ezt látom.
2013. dec. 4. 17:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Én lenézem kb a 99%-ot.

De szerintem ezzel a ffi ismerősök is így vannak.

2013. dec. 4. 19:51
 12/15 A kérdező kommentje:
11 Ez sajnálatos.
2013. dec. 4. 22:45
 13/15 anonim ***** válasza:
elegem van a nőkből! állandóan csak b asszni, B asszni, B ASSZNI!!!
2013. dec. 4. 22:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Aki lenézi a másik nemet, az maga alatt vágja a fát. Egy magunknál kevesebbnek tartott lényre nem tudunk társként tekinteni. Ezért az átlag normális ember pl. nem kurogatja a kecskét. (sajnos már ki kell hangsúlyozni, hogy az átlag normális ember) Aki asszonyállatként kezeli a nőket, nem pedig társként, az körülbelül így éli a mindennapjait:

Munka után fáradtan haza esik, nincs kinek elmondani a nyűgjét, mert az "asszonyállat" úgy sem értené meg, az nem társ. Emiatt ideges lesz, kiabál a nővel, veri a gyereket. És ő egy cseppet sem boldogabb, mint azok, akiket bánt, maximum egészségesebb. Magányos, inkább a "haverokkal" van, piál, drogozik. Aztán öregkorára ott találja magát, hogy az asszony vagy elment már, vagy egy élőhalottként van mellette, a gyereki gyűlölik, rá se néznek. 18 évesen leléptek és kitudja hol járnak.

A jobbik esetben egyszerűen csak magányosan éli le az életét és nem tesz tönkre egy családot.

Végső soron felesleges megsértődnöd, ha lenéz egy férfi. Egyszerűen csak kerüld el. Te még lehetsz boldog, ha nem csinálod ugyanezt fordítva, ő már nem. Csak ha változtat ezen a hozzáállásán.

2013. dec. 5. 14:26
 15/15 A kérdező kommentje:
14 Ez így van. Rohadt egy világban élünk. Amúgy nem nagyon foglalkozok velük, nem érdekelnek, kivéve az a pár kivétel, aki normális. El vagyok én a saját köreimben.
2013. dec. 5. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!