A férfiak miért min.10 évvel fiatalabb nőket keresnek maguknak?
Ez jó kérdés.
Párom és köztem 8 év a különbség. A párommal egyidős nők már nem akarnak családot, nem annyira törődnek a külsejükkel mint egy 20-24 éves, általában nem igazán hűségesek (legalábbis a környezetemben levő 27-35 közötti nők)
Miért általánosítasz? Ez egyáltalán nem igaz. Anyám 1 évvel fiatalabb a férjénél, én 4 évvel a páromnál, nővérem 5 évvel a párjánál, mamám 3 évvel a papámnál, apám barátnője egy évvel idősebb apámnál.
A legjobb barátnőm véletlenül tényleg 11 évvel fiatalabb a párjánál, de őt pl. a párja megcsalta egyszer egy idősebb nővel, szóval ebben sem az látszik, hogy a pasi feltétlen a fiatalabbat keresi.
Nem azt mondom, mert gyakran megesik, amit írsz, de azért nem annyira általános...
És akkor mi van, ha általánosítás?
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Totál egyértelmű, hogy van kivétel is - annyira, hogy már le sem kell írni. Ja, hogy vannak fogyatékosok, akiknek már nem terjed addig a tudomány, hogy logikusan gondolkozzanak? Ő bajuk...
Egyébként azért, mert nagy valószínűséggel frissebb, szebb, feszesebb egy 20-25 éves lány pl, mint egy 30-35 éves nő. Plusz ők még fiatalok is, és általában még nem akarnak szülni. Mire majd akarnak, dobják őket, vagy a pasi rászánja magát a késői apaságra.
Párom és énköztem 15 év van, egyikünk sem akar gyereket soha, jól jártunk egymással. Mi vagyunk az az igen elenyésző százalék, akik tényleg mindenben megértik egymást, közösek a céljaink és terveink, és nem csak a szexért/pénzért vagyunk egymással.
A későbbiekben már nem számít annyi az a 10 év, pl. 50-60, vagy 30-40 éves párnál. Akkor csak pont úgy jött össze.
No ezt nem tudom,mert a párom 7 évvel fiatalabb mint én.
40/N
Én ezt nem tapasztaltam:)
Most próbáltam keresni a környezetemben, de nem is ismerek ilyen párt.
Apu-anyu 2 év (anyu isősebb)
Papa-Mama 3 év
Kersztapu-anyu 4 év
Unokatesómék 1 év
Másik 4 év
3. 1év
4. 4 év
5. 3 év
Másik nagyszüleim közt is 5 év volt.
Most jutott eszembe,nhogy ott van 1 8 év különbséges rorkon..
Mi fél év különbséggel vagyunk...
Baráti társaságban, is a fél-5 év a jellemző...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!