Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért min.10 évvel...

A férfiak miért min.10 évvel fiatalabb nőket keresnek maguknak?

Figyelt kérdés
2013. okt. 15. 17:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
8%

Ez jó kérdés.

Párom és köztem 8 év a különbség. A párommal egyidős nők már nem akarnak családot, nem annyira törődnek a külsejükkel mint egy 20-24 éves, általában nem igazán hűségesek (legalábbis a környezetemben levő 27-35 közötti nők)

2013. okt. 15. 17:49
 2/17 anonim ***** válasza:
86%

Miért általánosítasz? Ez egyáltalán nem igaz. Anyám 1 évvel fiatalabb a férjénél, én 4 évvel a páromnál, nővérem 5 évvel a párjánál, mamám 3 évvel a papámnál, apám barátnője egy évvel idősebb apámnál.

A legjobb barátnőm véletlenül tényleg 11 évvel fiatalabb a párjánál, de őt pl. a párja megcsalta egyszer egy idősebb nővel, szóval ebben sem az látszik, hogy a pasi feltétlen a fiatalabbat keresi.

Nem azt mondom, mert gyakran megesik, amit írsz, de azért nem annyira általános...

2013. okt. 15. 17:49
 3/17 anonim ***** válasza:
84%
Tényleg általánosítás. A férjemnek pl. előttem mindig nála 2-3 évvel idősebb barátnői voltak, én egyidős vagyok vele.
2013. okt. 15. 17:52
 4/17 anonim válasza:
13%
Én azt olvastam,hogy azért,mert fontos nekik a szexuális élet és egy fiatalabb nőtől ugye ezt minden kifogás nélkül megkapják.
2013. okt. 15. 18:00
 5/17 anonim ***** válasza:
17%

És akkor mi van, ha általánosítás?

Akinek nem inge, ne vegye magára.

Totál egyértelmű, hogy van kivétel is - annyira, hogy már le sem kell írni. Ja, hogy vannak fogyatékosok, akiknek már nem terjed addig a tudomány, hogy logikusan gondolkozzanak? Ő bajuk...

Egyébként azért, mert nagy valószínűséggel frissebb, szebb, feszesebb egy 20-25 éves lány pl, mint egy 30-35 éves nő. Plusz ők még fiatalok is, és általában még nem akarnak szülni. Mire majd akarnak, dobják őket, vagy a pasi rászánja magát a késői apaságra.

Párom és énköztem 15 év van, egyikünk sem akar gyereket soha, jól jártunk egymással. Mi vagyunk az az igen elenyésző százalék, akik tényleg mindenben megértik egymást, közösek a céljaink és terveink, és nem csak a szexért/pénzért vagyunk egymással.

A későbbiekben már nem számít annyi az a 10 év, pl. 50-60, vagy 30-40 éves párnál. Akkor csak pont úgy jött össze.

2013. okt. 15. 18:01
 6/17 anonim ***** válasza:
56%
Még hogy a későbbiekben nem számít a minimum 10 év! Ekkora idiótaságot! :D Pont hogy a későbbiekben számít. 30-40 éves korban még elmegy, de aztán ugye ott van egy 40-es évei vége felé járó nő ereje teljében, meg a férfi, aki ha valamivel több, mint tíz év a különbség már jó 60 is lehet. Igencsak érdekes esetek szoktak ebből kisülni, láttam már nem egyet. Igazából sok esetben ilyenkor ütközik ki a korkülönbség. Persze kivétel van, kivételek mindig vannak.
2013. okt. 15. 18:13
 7/17 anonim ***** válasza:
96%

No ezt nem tudom,mert a párom 7 évvel fiatalabb mint én.

40/N

2013. okt. 15. 18:16
 8/17 anonim ***** válasza:
90%

Én ezt nem tapasztaltam:)

Most próbáltam keresni a környezetemben, de nem is ismerek ilyen párt.

Apu-anyu 2 év (anyu isősebb)

Papa-Mama 3 év

Kersztapu-anyu 4 év

Unokatesómék 1 év

Másik 4 év

3. 1év

4. 4 év

5. 3 év

Másik nagyszüleim közt is 5 év volt.

Most jutott eszembe,nhogy ott van 1 8 év különbséges rorkon..

Mi fél év különbséggel vagyunk...

Baráti társaságban, is a fél-5 év a jellemző...

2013. okt. 15. 18:18
 9/17 anonim ***** válasza:
75%
utolsó ;)
2013. okt. 15. 18:19
 10/17 anonim ***** válasza:
32%
A párom 40 én 33. Nálunk talán azért, mert átlagban, persze sok a kivétel, de sokkal öregebbnek tűnnek a 40 éves nők a párom mellett.
2013. okt. 15. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!