A férfiak miért nézik meg a nőket? Az én barátom is mindig nézi őket, ha ott vagyok, akkor is. Minden férfi ilyen?
Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 16:24
2/27 anonim válasza:
Én nem vettem észre az enyémen, de igaz, hogy nem is azt nézem, ő mit néz.
3/27 anonim válasza:
Miért, szerinted ha kapcsolatban van az ember, automatikusan meg is vakul? Nehogy azt mondd már, ha látsz egy extra jóképű, jól kinéző pasit, akkor a földet bámulva elrohansz onnan...
4/27 anonim válasza:
An ők miért nézik nézik meg a férfiakat?
Amúgy nem mindenki ilyen.
5/27 anonim válasza:
Ja hogy 'minden', elsőre úgy olvastam hogy 'milyen férfi az ilyen'.
Ennek fényében a helyes válasz az hogy a homokosok nem ilyenek.
6/27 anonim válasza:
Nem, nem minden férfi ilyen. Van, aki diszkréten intézi az ilyet. Mint ahogyan a nők is megnézik a férfiakat - az intelligensebbje diszkréten, mások zavaróan.
8/27 anonim válasza:
Igen mind,de csak részben!Ha veled van és akkor is őket nézi szerintem az gáz,de ha haverjaival,vagy egyedül,akkor hagy nézze már meg,abban még nincs semmi rossz,míg csak nézi őket!
9/27 anonim válasza:
Persze, éppen ezért az esküvőn az anyakönyvvezető rituális szertartás keretében forró ólmot öntött a szemébe, majd kimondtuk az igent.
10/27 anonim válasza:
Ha ott vagy, akkor diszkrétebben is csinálhatná..
Vagy Te lesed őt, ezért tűnik fel.
Esküvőn is csak hűséget fogadunk, vakságot nem..
Ami szép, az szép..a virágot is megnézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!