A férfiak miért nézik meg a nőket? Az én barátom is mindig nézi őket, ha ott vagyok, akkor is. Minden férfi ilyen?
Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 16:24
21/27 anonim válasza:
Én nem vettem észre, hogy megnézné őket, biztos nagyon lefoglalt, hogy én meg a férfiakat néztem :D
viccen kívül: amíg nem bunkó módon bámulja, addig miért ne? Mondjuk a "helló cica" már durván tapló.
22/27 anonim válasza:
Már unalmas ez a kérdés,de leírom megint.
Egy normális férfi,és egy nő ,nem bámulnak másokat miközben együtt vannak.Azért ez akkor is bunkóság,tiszteletlenség,a másikkal szemben,bárki bármit is ír.
23/27 anonim válasza:
22-es válaszoló!100%-ban egyet értek veled!:)
24/27 anonim válasza:
10:21
pontosan! De a legtöbb kapcsolatban nincs a tisztelet legkisebb jele se, akkor ezek után ne várjanak csodát!
25/27 anonim válasza:
igen szavazzatok le, már akartam kérni!
26/27 anonim válasza:
ssx44-> senki nem "szavazott" le nem értem az utolsó válaszod!:)
27/27 anonim válasza:
Ez erdekes kerdes. Ferfikent es egyenisegkent csak a sajat gondolatomat tudom elmondani. Baratnom fel hogy ha masokkal is talalkozunk, akkor ot lehet jobban fogjuk kedvelni es ezert fogunk szakitani igy fel ismerkedni de vagyik ra ahogy en is. Ma pl. Nem tudtam levenni a szemem egy csajszirol, mert erdekesnek talaltam, de kozben tudom hogy senkivel sem ereznem magam jobban mint a baratnommel viszont vagyok mas emberek tarsasagara. Amugy meg csak addig erdekes amig nem beszelsz vele nalam utana mar eltunik a kivancsisag es a kulonlegesseg erzese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!