Milyen szavak jutnak eszedbe, ha azt a szót hallod h család?
Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 14:29
1/13 anonim válasza:
Elnyomás, teljes szellemi megsemmisítés.
2/13 anonim válasza:
Nem sok jó.
Remélem az én párommal vagy majd a férjemmel és a gyerekünkkel példásabb, szeretet teljesebb, önzetlenebb életet élhetünk, mint anno én a szüleimmel...
25/N
3/13 anonim válasza:
Összetartozás, melegség, nyugalom, béke közössége. Jó volt gyermekekként ilyen közegbe felnőni. Remélem a gyerekem is most hasonlókat érez, él át.
4/13 anonim válasza:
( Tures es szenvedes! ;D )
Nem!!! Biztonsag, nyugalom, felelosseg, életcél...
5/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy hallom. Vagy a saját családom jut eszembe, a tesóm, a szüleim, a nagypapám, és olyankor örülök, hogy milyen szerencsés vagyok. Vagy amikor a híradóban mondják, hogy család, akkor meg az, hogy mennyi kedvezményt kapnak a pénzes gyerekesek.
7/13 anonim válasza:
pokol, terror, elnyomás, nélkülözés.
soha nem akarok sajátot emiatt, a gyomrom forog a családnak már a gondolatára is.
8/13 anonim válasza:
Szeretet,becsület,türelem,büszkeség,összetartás és összetartozás így hirtelen ezek jutottak eszembe.
9/13 anonim válasza:
Szeretet, béke, megértés, nyugalom, otthon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!