Mi jut eszedbe a család szóról?
mi jut eszembe róla?
lássuk csak igen, az amikor a szomszéd fúrja a falat az éjszaka közepén...
otthon (kandalló, lámpafény)
de nem az én családom mint személyek, de több személy is eszembe jut ahogy a szobában vannak testvérek stb.
viszont a hely ahol "játszódik" az első otthonom ahol laktunk
Egy kep az osszes szeretett testverem es unokatestveremmel akiket nagyon szeretek! A csalad szo hallatan ok nelkul mosolyogni kezdek... Asszem en ilyen lany vagyok a legjobb baratom az egyik unoka testverem... Nincs naluk jobb barataim nem is,kell ok tokeletesek :)))
15 L
A mi kis háromfős családunk eléggé elüt a nagy famíliától, tehát nekem a következő kép:
Karácsony, anyu összeveszett a bátyjával szenteste, mikor náluk voltunk, kocsi lerobbant, busz már aznap nincs (szomszéd falu), 3km séta. Én az akkor még emo hajammal, anyu elsírta a sminkjét, apu átöleli, én meg elöl bandukolok dacosan, aztán megfordulok és könnyek közt vigyorgok rájuk. Ott álltunk összeölelkezve, szenteste, mint a kivert kutyák, a család örök lázadói. Aztán hazaértünk, főztünk egy teát, sütöttünk egy fagyasztott pizzát és körbeültük az asztalt a kissé kaotikus, félkész konyhánkban. És ez volt a legszebb karácsonyom.
Ha mérges vagyok rájuk akkor meg a tipikus, amerikai művigyoros házaspár, kisfiú, kislány, almáspite, Cadillac.
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!