Mi jut eszedbe a család szóról?
Tárgyat nem igazán tudok mondani. Hogy mi jut eszembe? A hazugság. Sokakhoz hasonlóan én is látom magam előtt a tipikus "ideális család" képét, helyeske pasas, csecse bögyös menyecske, kisfiú, kislány, netán egy harmadik, igazán fiatal jövevény (csecsemő), és persze az elmaradhatatlan háziállat (legyen kutya, ha már ennyire a klasszikusságra hajazunk). Mindenki boldog, soha semmi vita, anyuka GYESen főzőcskézik, apuci hordja haza a zsét, a lány ovis, a fiú alsós általános sulis, ebünk is játékos, semmi gebasz, semmi szardarab a puncsos tálban. Nyugat felől legalábbis ezt próbálják belénk sulykolni. Mondjuk az én famíliám is mindig az ilyenné válás útján próbált haladni, de sosem jött nekik össze. Mert ilyen nem létezik, csak a filmekben. Ezért utálom a karácsonyt is, az is egy nagy hazugság. Egy nap erejéig összehozza a családokat, hogy általános dolgokról társaloghassanak, majd minden menjen tovább a normál kerékvágásban egy évig. Értelmetlen önáltatás. De mindegy, ha valakinek ez megnyugvást nyújt, szíve joga, éldegéljen csak a tévképzetében.
Tudom, hogy most a szart is ki fogjátok belőlem pontozni, dehát a kérdésre válaszoltam.
Támasz. Akár a bázis családomra gondolok, akár az új leendőre. Látom magam előtt, ahogy a báziscsaládom emeltek egyre magasabbra, és ha estem akkor támasztottak, elkaptak. Körémgyűltek, ha elesett voltam. A leendő családom meg az én csapatom, akikkel majd sokat hülyéskedünk és mókázunk, meg összetartunk majd, és jókat nevetünk a gondokon. :) Várom nagyon, hogy megalakuljon a banda :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!