Mit csináljak hogy a család összes tagja ne nyitogassan be a fürdőbe amikor fürdők?
Kallantyú szerintem is + zuhanyfüggöny is.
És mellette szólj is.
Szóval egyetértek az elsővel :)
Nálunk ilyen nincs, anya is kopog, nem nyit csak úgy rám!!! Még jó..
én csinálnék olyan kilincsre akasztható feliratot, mint a hotelszobák ajtaján a "Kérem, ne zavarjanak!", azzal, hogy "FÜRDÖK!!!"
Rajzolnék alá egy régi fajta lábon álló fürdőkádat, fölé nagy zuhanyrózsát, amiből folyik a víz...
Tök jól nézne ki :-)))
Kérd meg apukádat, hogy valami egyszerű, beakaszhatós zárat szereljen fel. Nálunk sem nagyon szokás kopogni, főleg a vécénél volt ez, mindenki csak jött mint a barom és rámnyitogatta az ajtót. Egyszer jól kifarakadtam, hogy ha nem fogják fel agyilag, hogy kvára kopogni kéne, akkor már egy nyomorult zár legyen felrakva, mert rettentő zavaró, hogy 5 percet sem tölthet el ott az ember magányban.
És lám, lett zár...
na és ha fürdesz,. az vmi titkos dolog
vicces, hogy mindenki milyen szemérmes ebben a korban
mindenki látta már a kukid, melled
meg senkit sem érdekel
de a kérdésedre válaszolva:
nyitogass rájuk amikor fürdenek, és akkor rájönnek hogy nem kellemes (ha őket nem zavarja, akkor ezt buktad)
engem nem zavar ha valaki bejön ha fürdök, de előttem író táblája jó ötlet, de én azt tenném ki, hogy: RECSKÁZOK
akkor télleg kellemetlen ha bejönnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!