Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak hogy a család...

Mit csináljak hogy a család összes tagja ne nyitogassan be a fürdőbe amikor fürdők?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 22:23
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%
Kérj meg mindenkit. Ha ez nem használ, akkor tetess fel zuhanyfüggönyt arra hivatkozva, hogy kimegy a víz és úszik a fürdő. Esetleg egy egyszerű kallantyút vagy akár egy szöget üss az ajtófélfába, majd hajlítsd meg így be tudod zárni.
2011. aug. 7. 22:26
 2/28 anonim ***** válasza:
88%

Kallantyú szerintem is + zuhanyfüggöny is.

És mellette szólj is.

Szóval egyetértek az elsővel :)

Nálunk ilyen nincs, anya is kopog, nem nyit csak úgy rám!!! Még jó..

2011. aug. 7. 22:49
 3/28 anonim ***** válasza:
84%
Verj a az ajtó mellé, az ajtófélfába egy szöget, csavarozd be, hajlítsd be, hajtsd rá az ajtóra. Vagy írd egy papírra, hogy fürdesz, ne menjenek be és ragaszd ki.
2011. aug. 7. 23:08
 4/28 anonim ***** válasza:
78%

én csinálnék olyan kilincsre akasztható feliratot, mint a hotelszobák ajtaján a "Kérem, ne zavarjanak!", azzal, hogy "FÜRDÖK!!!"

Rajzolnék alá egy régi fajta lábon álló fürdőkádat, fölé nagy zuhanyrózsát, amiből folyik a víz...

Tök jól nézne ki :-)))

2011. aug. 8. 00:16
 5/28 anonim ***** válasza:
84%
Egyszerűen mondd meg, hogy ne nyitogassanak be, ha fürödsz.
2011. aug. 8. 06:48
 6/28 anonim ***** válasza:
78%
A kulcs, vagy a rigli csodákra képes :)
2011. aug. 8. 08:40
 7/28 anonim ***** válasza:
88%

Kérd meg apukádat, hogy valami egyszerű, beakaszhatós zárat szereljen fel. Nálunk sem nagyon szokás kopogni, főleg a vécénél volt ez, mindenki csak jött mint a barom és rámnyitogatta az ajtót. Egyszer jól kifarakadtam, hogy ha nem fogják fel agyilag, hogy kvára kopogni kéne, akkor már egy nyomorult zár legyen felrakva, mert rettentő zavaró, hogy 5 percet sem tölthet el ott az ember magányban.

És lám, lett zár...

2011. aug. 8. 10:36
 8/28 anonim ***** válasza:
14%

na és ha fürdesz,. az vmi titkos dolog

vicces, hogy mindenki milyen szemérmes ebben a korban

mindenki látta már a kukid, melled

meg senkit sem érdekel

de a kérdésedre válaszolva:

nyitogass rájuk amikor fürdenek, és akkor rájönnek hogy nem kellemes (ha őket nem zavarja, akkor ezt buktad)

2011. aug. 8. 12:04
 9/28 anonim ***** válasza:
88%

engem nem zavar ha valaki bejön ha fürdök, de előttem író táblája jó ötlet, de én azt tenném ki, hogy: RECSKÁZOK

akkor télleg kellemetlen ha bejönnek

2011. aug. 8. 12:05
 10/28 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó előtti: szerintem SEMELYIK tinédzser nem szereti, ha az ellenkező nemű szülője rányit, mikor mezetelen. Mi sem meztelenkdeünk itthon egymás előtt, hozzám is max anyu jön be fürdés közben, ha nagyon fontos (lány vagyok). Magánélet. Ennyi. Ennyi kijár.
2011. aug. 8. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!