Mit csináljak hogy a család összes tagja ne nyitogassan be a fürdőbe amikor fürdők?
szerintem ez meg szokás kérdése
én simán elvagyok itthon tök pucéran, és nem zavar, ha a családtagok meglátnak. épp emiatt nyugodtan tudok fürödni is
ma 15:12
nem szeretk a klotyóban recskázni, a kádban elfeküdve sokkal jobb
hát az nagyon géz ha benyitogatnak, nálunk sosem fordult elő, anya sem jön be, pedig lány vagyok
mielőtt elmegyek fürdeni bejelentem, h FÜRDENI MENTEM és kész
annyira gáz, hogy egy szülő, főleg egy apa nem fogja fel, hogy nem illik a lány gyerekhez benyitogatni, mondjuk az anyának sem. nálunk ez sosem volt szokás.
utolsó, apád nem érzi cikinek h benyitogat, mert ő kezet mos? én biztosan kiakadnék...
mi az hogy nem illik? mert így lettél nevelve
kulturális tabu területén nincsenek örök érvényű igazságok
ami az egyiknek normális, az a másiknak nem
van ahol a meztelenség tabu, máshol meg nem
ez akár családonként változhat, nem csak nemzetenként
az a gáz, ha azt gondolod, hogy a szüleid nem mehetnek be amikor fürdesz, mert az azt jelenti, valamit elcsesztek a nevelésedben, mert ha ez nekik természetes, akkor neked is annak kellene lennie
hát képzeld el, nem elcsesztek a nevelésben és ezt ki kérem magamnak!!!!!
nálunk nem szokás bejárkálni, illetlenségnek tartom, és a véleményem nem fog ezáltal változni. mindenkinek van egy intim szférája, amibe nem mászunk bele, és a fürdés is ilyen. főleg az apám ne mászkáljon be mikor fürdök. kell egyfajta tiszteletet tanusítani annak a gyereknek és tisztelni az intim szféráját, és nem bemászkálni pl kezetmosni, mikor ő fürdik. nyilvána kedves apuka sem venné jó néven, ha a 15 éves lánya bemászkálna, mikor fürdik. hova jut a világ, ha az emberek természeresnek tartják, hogy bemászkálnak, amikor a másik fürdik? istenem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!