Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak hogy a család...

Mit csináljak hogy a család összes tagja ne nyitogassan be a fürdőbe amikor fürdők?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 22:23
1 2 3
 11/28 Ki az a jancsi? válasza:
27%
ne a kádbab recskázz hanem ágyba vagy klotyóba
2011. aug. 8. 15:12
 12/28 anonim ***** válasza:
38%

szerintem ez meg szokás kérdése

én simán elvagyok itthon tök pucéran, és nem zavar, ha a családtagok meglátnak. épp emiatt nyugodtan tudok fürödni is

2011. aug. 8. 17:49
 13/28 anonim ***** válasza:

ma 15:12

nem szeretk a klotyóban recskázni, a kádban elfeküdve sokkal jobb

2011. aug. 8. 17:50
 14/28 anonim ***** válasza:
79%

hát az nagyon géz ha benyitogatnak, nálunk sosem fordult elő, anya sem jön be, pedig lány vagyok

mielőtt elmegyek fürdeni bejelentem, h FÜRDENI MENTEM és kész

2011. aug. 9. 09:23
 15/28 anonim ***** válasza:
79%
Nalunk a szuleim mindig ( foleg apukam) bezarja az ajtot. Ha en zarombe akkor mehg kiakadnak hogy minek zarom be. Szal' nemzarhatom be :/ Amugy nalunk is mindenki szo nelkul be-ki... Ha anyukam jon az nem gaz csak ha apa, mert lany vagyok. Es nalunk furdokadvan ugyhogy mindig lekell bujnom ha apa csak ugy benyit kezetmosni amikor a konyhaban is tud.
2011. aug. 9. 10:43
 16/28 anonim ***** válasza:
85%

annyira gáz, hogy egy szülő, főleg egy apa nem fogja fel, hogy nem illik a lány gyerekhez benyitogatni, mondjuk az anyának sem. nálunk ez sosem volt szokás.

utolsó, apád nem érzi cikinek h benyitogat, mert ő kezet mos? én biztosan kiakadnék...

2011. aug. 9. 10:57
 17/28 anonim ***** válasza:
18%

mi az hogy nem illik? mert így lettél nevelve

kulturális tabu területén nincsenek örök érvényű igazságok

ami az egyiknek normális, az a másiknak nem

van ahol a meztelenség tabu, máshol meg nem

ez akár családonként változhat, nem csak nemzetenként

az a gáz, ha azt gondolod, hogy a szüleid nem mehetnek be amikor fürdesz, mert az azt jelenti, valamit elcsesztek a nevelésedben, mert ha ez nekik természetes, akkor neked is annak kellene lennie

2011. aug. 9. 12:17
 18/28 anonim ***** válasza:
85%

hát képzeld el, nem elcsesztek a nevelésben és ezt ki kérem magamnak!!!!!

nálunk nem szokás bejárkálni, illetlenségnek tartom, és a véleményem nem fog ezáltal változni. mindenkinek van egy intim szférája, amibe nem mászunk bele, és a fürdés is ilyen. főleg az apám ne mászkáljon be mikor fürdök. kell egyfajta tiszteletet tanusítani annak a gyereknek és tisztelni az intim szféráját, és nem bemászkálni pl kezetmosni, mikor ő fürdik. nyilvána kedves apuka sem venné jó néven, ha a 15 éves lánya bemászkálna, mikor fürdik. hova jut a világ, ha az emberek természeresnek tartják, hogy bemászkálnak, amikor a másik fürdik? istenem....

2011. aug. 9. 12:24
 19/28 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, szövegértésből megbuktam, az első 3 mondat kb törölve xd a többi ugyanaz
2011. aug. 9. 12:26
 20/28 anonim ***** válasza:
40%
Sokan a meztelenséget a szexszel mossák össze, pedig sok esetben semmi köze hozzá, és ilyen a fürdés is.
2011. aug. 9. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!