Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet úgy állni/megállni...

Hogy lehet úgy állni/megállni hogy a csövesek ne szóljanak hozzám?

Figyelt kérdés

a házunk előtt van egy kisbolt. reggelente iszom egy kávét, odabattyogok a lépcsőház elé a napsütésben elszürcsölgetem. hát a csöves elkezd beszélni, hogy a gázszámla így meg úgy, úgy tesz mintha ott lakna...aztán nézem a postaládát, a csöves meg rámszól(!)hogy csukjam be az ajtót. komolyan ki ez, hogy nekem magyaráz?

vagy buszmegállóban, válaszra sem méltattam (miért kötelező nekem egyáltalán reagálni???) erre jött utánam ordítva, az emberek meg lestek hogy mi van.

a pályaudvarokat már nem is említem.

mit tegyek, hogy ne vegyenek észre?

2013. dec. 1. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Messzebb állj meg tőlük, am meg a lépcsőházba ki engedi be őket???
2013. dec. 1. 20:09
 2/5 A kérdező kommentje:
hát pont a tikkes házmester engedi be őket. elszomorító
2013. dec. 1. 20:10
 3/5 Whitzerai válasza:
76%

Empatikus verzió: Ők is emberek, akik emberi érintkezésre vágynak. Hiába vannak a társadalom perifériáján, nekik jól esik, hogy hozzád szólnak, te meg esetleg mosolyogsz, vagy röviden válaszolgatsz. (A Télapó jó pontot tesz melléd a listára)

Korrekt verzió: Bocs, NEM szeretnék Veled beszélgetni, nem érdekel a mondandód. (rosszul esik neki, szomorú lesz)

Szenvtelen verzió: Magabiztosan mozogsz, keresztülnézel rajta, ha hozzád szól figyelmen kívül hagyod. Rosszul esik neki, még kirekesztettebbnek érzi magát az átlagos emberek világából, elkeseredettséget vagy agressziót szül. (csúnya dolog)

Elmebeteg verzió: MEGINT MEG AKARSZ ERŐSZAKOLNI????! MOST MÁR NEM HAGYOM, SEGÍTSÉÉÉG EMBEREK? MOLESZTÁÁÁÁL! (csúnya dolog. Vagy meglincseli a tömeg, vagy Ő ver agyon Téged, de hát kaland az élet, nem?)

Pszichopata verzió: BUMM-BUMM-BUMM... NÉ-NÓ-NÉ-NÓ... Állj, rendőrség, kezeket fel! BUMM-BUMM-BUMM-BUMM... Esti híradó...

2013. dec. 1. 20:40
 4/5 A kérdező kommentje:

jaj de feldobta most ez az estém :)

de amúgy én valami álcázásra gondoltam volna, biztos van olyan embertípus akit kerülnek. vagy nincs?

pl napszemüveg - nem látszik az ember tekintete

vagy mp3 - mivel süket az ember így, csak látja a csöves

de szóval arról van szó, hogy be akar illeszkedni a társadalomba, meg jóleső érzésekre vadászik?

szerintem meg pénzre, lehúzásra vadászik.

de tökmindegy, utálom amikor udvariasságra, reagálásra vagyok "kényszerítve" olyannal szemben, akit magas ívből kerülnék, mert légúton is rengeteg baktérium és veszélyesek is, terjednek, ha már csak ezt említem. a székletszag, meg a levegőben maga széklet részecskéi.

2013. dec. 1. 20:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Én bringával járok és általában békén hagynak. De még a lámpánál álló koldus is. Benéz az összes autóba, ott próbálkozik, mellettem meg simán elsétál.
2013. dec. 1. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!