Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi játszódik le a vén mamák...

Mi játszódik le a vén mamák fejében, amikor tolakodnak fel a BKV járművekre, nem törődve a leszállókkal, vagy bárki mással?

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 21:48
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Én reggel 6kor indulok el,és nem értem,hogy mi a franc dolguk van ezeknek ilyen korán.Piacra 8kor is el lehet menni,de nem,nekik ekkor kell,nehogy normálisan el tudjon indulni az aki dolgozik,vagy iskolás.

A hab a tortán már csak az,ha ott van rajtad a nehéz iskola táska,és a sok retikülös vénasszony fellök,hely után szaladva.

Egyszer a metrón volt egy terhes nő(tömve volt a metró) és egyik se tudott volna felállni,hogy átadja neki a helyét.Sőt amikor rászóltak egy nénire,akkor még ő volt felháborodva.Hát ezeket lelőném :D

2010. nov. 3. 12:19
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Engem áprilisban műtöttek a bokámmal, 4 hétig nem állhattam lábra, csak 2 mankóval tudtam közlekedni, de vizsgákra be kellett mennem...nem mentem sokat, csak 4 megállót a villamoson (nyugati-blaha), de folyamatosan ki akarták rúgni alólam a mankót a szatyraikkal, aztán mikor egy 30as pasi lábára léptem "véletlenül" még neki állt feljebb...ő szimplán csak fellökött egyébként, és ha rááltam volna a műtött bokámra, akkor kb porrá tört volna a csontom, mert sok furat volt benne...

Aznap vizsga után vissza a vonathoz...egyetlen ülőhely a villamoson, gondoltam leülök, mert elég sokat kellet mászkálnom, meg lépcsőznöm és elfáradtam...de nem tudtam, mert egy nyanya beelőzött, és leült...kicsit eldurrant az agyam, és fenhangon elszóltam magam, hogy persze, miért is ülnék le, viccből megyek két mankóval...nagy fintorgás közepette átadta a helyét...és a kövi megállónál leszállt...a két megálló gyalog 5 percre sincs egymástól...

2010. nov. 3. 16:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!