Mi játszódik le a vén mamák fejében, amikor tolakodnak fel a BKV járművekre, nem törődve a leszállókkal, vagy bárki mással?
Végre a 20.43-as-ban van egy kis belátás és emberség! Köszönöm az idős mamám nevében!
Egyébként butaság előre beigérni, hogy ma 20-30-40 évesen majd tudni fogja, hogy ő milyen lesz 60-70 éves korában, hogyan fog gondolkodni. Először is, ahogy a mamám mondani szokta: "azt bizony meg is kell ám érni és az sem könnyű". És ki tudja, a mai fiatalok közül ki mennyire fog addigra "megbuggyanni".
Érdekes,hogy nemek közt is van különbség. Én rengeteget buszoztam, és az idősek közül mindig a nénik voltak azok,akik dúródtak és követelték az ülőhelyet, a bácsik nem(vagyis én nem találkoztam ilyennel).
A fiatalok közül pedig inkább a lányok adják át a helyüket többségében,mint a fiúk(én legalább is ezt tapasztaltam)
Én ugyan addig át nem adom a helyem soha,amíg az idősek közelében van üres hely. A tiszteletet ki kell érdemelni, és amelyik idős ember dúródik, nyomul, és tőle hangos a busz,mikor kifejti milyenek a mai fiatalok, akkor ő sem jobb annál, aki nem adja át az ülőhelyet.
Én összesen 19 megállót megyek a suliig,és én mindig csak a villamosnál ülök le(13)... elmondok 3 történetet:
Nagy tömeg a villamoson,én ülök és bambulok ki az ablakon. Erre odajön egy vénp*cs és elkezd reklamálni hogy én minek ülök 14 évesen, és hogy adjam át már annak a helyet aki meg 2 megállót! Én erre úgy feldühödtem hogy már kb kiabálni kezdtem vele hogy az öregeknek nincsen ennyi joguk...
Volt még kb 10 szabad hely. Odajön hozzám megint egy vén pasi, és azt mondja hogy adjam át a helyet, mert az öregeknek mind(...!) fáj a lába. Mondom és a fiataloknak nem fájhat semmijük? Esetleg nem lehetnek fáradtak? és még aszongya' nem. Lefordultam a székről kb.
Most kivételesen nem ültem, és ott álltam az ajtóba, mire odajött mellém egy öreg nő(ő az egyik részén én a másik részén) és mondja hogy leakar szállni. Mondom jó szálljon le. "Dehát itt álsz előttem,hogy tudnék leszálni?!)
Na b*zdmeg mondom, úgy hogy lépsz 3-at előre...
ennyit az öregekről.
Ez az utolsó tetszett:DDDD
egyébként 23:52-as nincs igazad, szerintem. Ha a legtöbb öreglánynak arra nem fáj a lába, hogy a tükör előtt álljon, és kenje-fesse az arcát, akkor a buszon is tud szépen állni, mert akkor annyira mégsem fájhat...!
Meg ne kezdjen már el egy buszon kiabálni.. Én sem üvöltök egyből, ha bajom van..
Meg nekik rittig mindig az kell, amit ők kitalálnak. Ha feláll egy 26 éves nő és átadja a helyét, a nyanya nem ül le, neeeem, ő beszól, hogy neki az a hely kell, ahol a 17 éves lány ül. (csak egy példa)
Meg persze az öregasszonyoknak, a nyugdíjas idejéből nem telik ki, hogy mondjuk ne a hét órai busszal menjen a piacra vagy temetőbe... Nem mert akkor lemarad valamiről, és nem tudna reklamálni a buszon sem..
Szóval engem is rohadtul idegesítenek ezek e vénk*rvák
velem volt olyan is h jöttem haza suliból,nagy táskával,majd megszakattam olyan nehéz volt,hát még ha a kezembe veszem :S (plussz amugyse teszem le a koszos földre)
az egyik nő egy tescos szatyorral amibe volt talán pár zsemle meg egy tusfürdő áll az egyik ülés elött. Az ülésen a tescos szatyor :S beszélget közbe egy másik mamival. A másik mama beszól nekem h vegyem már le a táskám,mert nem férnek el az emberek a buszon :S én meg vissza szoltam h több hely lenne ha Tescos táskának nem fájna a lába és átadná vkinek. persze nem tetszett nekik,mondták h bunkók ezek a mai fiatalok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!