Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi játszódik le a vén mamák...

Mi játszódik le a vén mamák fejében, amikor tolakodnak fel a BKV járművekre, nem törődve a leszállókkal, vagy bárki mással?

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 21:48
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
98%
Beszűkül a tudatuk, csőlátásuk lesz és csakis és kizárólag egy pontra fókuszálnak, egy elérendő, áhított célra, EGY ÜRES SZÉKRE.
2009. nov. 17. 21:57
 2/32 anonim válasza:
89%
:D:D:D:D előző válaszoló:D
2009. nov. 17. 21:59
 3/32 anonim ***** válasza:
97%
egy barátnőm mesélte, hogy egyszer egy néni belekönyökölt a bátyjába,pont oda, ahol előtte műtötték.Ennyit a nénikről. Mikor átadod a helyed,azt se mondják kösz, vagy meg se kérdik,már oda is huppantak melléd. Csak akkor idős fáradt öregek,mikor rinyálnak ülőhely után, egyébként piacon vagy ha meglátnak egy ülőhelyet úgy tudnak futni hogy engem is lehagynak...
2009. nov. 17. 22:02
 4/32 anonim ***** válasza:
79%
nem csak a nyuggerek csinálják ezt, hanem úgy általában a magyarok. tök mindegy épp mire gondolnak közben, mindenesetre nem arra, hogy mások is vannak a földön rajtuk kívül. :)
2009. nov. 17. 22:03
 5/32 anonim ***** válasza:
97%

ELKÉSEK A TEMETŐBŐL!!!

JAJJ, MI LESZ VELEM, HA NEM ÉREK ODA IDŐBE A TEMPLOMBA!!!

2009. nov. 17. 22:18
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
szerintem olyanok kicsit mint az amerikai focisok.. mindenkin mindenen keresztül az ülőhelyért :)
2009. nov. 17. 22:19
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
" jajjjj lekell ülnöm lekell muszály leülnöm mer meghalok ha 2megállót állok :| józsi isten nyugasztaljon segits hogy leüljek az nem gáz h más is dolgozik 12órát én meg kijövök a piacra fél órára már volt időőm kikenni magam legalább letudjak ülni, igennnn igennn sikerült ffeljütni ajtónyitás után 2mp-el már csak 20embert kell fellöknöm :| jeeeee leültem"
2009. nov. 17. 22:25
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Mondom az uramnak TIBBBIIII!!! Foglald le azt a helyet AZ KELL NEKEM!!!
2009. nov. 17. 22:30
 9/32 anonim ***** válasza:
32%
Nagyjából ugyanaz, ami a te és a ti fejetekben fog lejátszódni, ha vén mamák lesztek. Mit gondoltok? Ti másmilyenek lesztek? Nem hinném.
2009. nov. 17. 22:30
 10/32 anonim ***** válasza:
96%
De én legalább tudni fogom, hogy milyen irritáló volt, mikor mindenki tudja, hogy azzal a busszal pl a diákok mennek iskolába, tömve van a busz, és ő csak azért is akkor és azzal megy. (Eggyel későbbi busz üres)
2009. nov. 17. 22:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!