Miért csinálják ezt vele?
Figyelt kérdés
21/L vagyok és nagyon aggódom a húgom miatt ő 16 éves. Mindig is piszkálták őt:( Kisebb korában kövér volt, szemüveges és fogszabályzós. Álltalános suliban ritka volt az olyan nap amikor boldogan jött haza. Sokszor megverték, csupa kék folt volt mindenhol. Lealázták, kinevették. A középsuliban megváltozott, annyira félt, hogy ott is bántani fogják, hogy lefogyott nem szemüveges és nem is fogszabis már. Nagyon szép lány lett. De a középsuliban is célpont lett sajna. Tetszett neki ott egy fiú és amikor ezt megtudta az a gyerek leköpte őt. Kötöszködtek vele, lealázták, lerondázták. Már annyira fél mindentől, hogy mindig azt hiszi, hogy őt nézik és rajta nevetnek. 4 volt már gyógyszertúladagolása. Sokszor sírva jön haza. Alig vannak barátai. És tényleg nem tudom, hogy mi nem tetszik nekik rajta, mert semmi furcsát nem látni rajta. Levágta a fenékig érő haját fül9g, mert annyira kiborult. Volt mikor megverte saját magát. Mondja, hogy ő még a levest sem érdemli meg, hogy semmit sem ér. Meg inkább apáca lesz, hogy senki se piszkálja:(((2013. nov. 13. 16:12
1/2 anonim 

válasza:

Vannak emberek akiket valamiért jobban kipécéznek. Sajnon a saját hozzáállásán kell változtatnia, ha több önbizalma lenne biztosan ki tudna állni magáért. Persze mondani könnyű ezt, tudom :(
2/2 A kérdező kommentje:
de nemtud önbizalmat szerezni, mert máris lerombolják azt neki
2013. nov. 13. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!