A szomszédom egész nap hupog, zörög, szekrényt tologat a nap bármely szakában! Mit csináljak vele?
A húgom pont tegnap elemezte, hogy zajok alapján hogy nézhet ki a mi felső szomszédunk egy napja:
- Reggel nem kávéval ébred, hanem többször teljes erőből fejjel nekiszalad a falnak.
- Valamit építhet. Valószínűleg odaszól a gyereknek, hogy: "na, fiam, ezt az ötszáz szöget még ma be kell verni!" Eközben ő átrendezi a lakást, és szól a feleségének, hogy főzzön valami jó büdöset.
- Levezetésképp felvesz egy fa lábbelit, és hobbijának, a sztepptáncnak hódol.
- Nap végére kiderül, hogy bowling-pályát épít; tisztán hallani, ahogy több golyót is kiejt a kezéből.
A tied a zajok alapján mit művel?
24/L
Egyébként minden éjjel nálunk, a felettünk lévőnek mint egy tekegolyó vagy valami nehéz guruló tárgy leesett,és gurult egy darabig.Lehetett hallani.Ez majdnem minden éjjel megtörtént egy darabig.
Most meg hiperpigmentáltak laknak felettünk akik állandóan buliznak felettünk.
ma 13:35
hogy mit??fogalmam sincs.néha szék húzogatás,szekrény húzogatás..kopácsolás.de hogy valójában mit csinál?fogalmam sincs...60 nm-es lakásba nem tudom mit lehet ennyit rendezkedni.ráadásul egész nap,ha nem is egész nap,de naponta többször megcsinálja ezt,reggel kezdi általában olyan 5 körül és akkor csend van egy darabig,utána néha elkezdi délelőtt is,utána megint csend és késő délután újból elkezdi ezt csinálja 1 óráig utána megint kuss,este olyan 8 körül megint elkezdi,aztán olyan éjfél körül ismét lehet hallani..nem tudom mit csinálhatnak..már arra gondoltam hogy egy kényszeres rendezkedővel és rendmániással van dolgunk..
Mi még csak nem is társasházban lakunk, de a régi szomszédainkkal voltak ám gondok:D az egyik fiú ugyanis koncert szerűen trombitált, de az akkor szólt a legjobban, ha kiállt a szobám ablakára néző erkélyükre és ott gyakorolt órákat, volt ,hogy éjjel is. Szerencsére azóta elköltöztek:D
Javaslom menj fel hozzájuk és egyenlőre csak figyelmeztetőleg mondd el nekik, hogy zavaró. Ha ebből sem tanulnak, akkor 2. alkalomra lehet mondani, hogy csendháborítás és mész feljelenteni, ha nem hagyják abba. Aztán, ha ez sem használ akkor 3-nak lehet menni feljelenteni.
Egyébként nincs a társasházban közös képviselő? Neki lehet szólni és ő el tudja intézni. Vagy nem is társas?
Nezd, az lenne a legegyszerubb ha atmennel hozza es normalisan elmagyaraznad neki hogy teged zavar ha bizonyos ido utan zajt csap. Pl kerd meg hogy legyen szives este 11 utan ne pakoljon (realis!) es hajnalban ti meg alszotok es kezdje mondjuk 8 utan ha lehetseges..
Nekem is volt egy szomszedom aki ejjel hanmgosan tv-zett mindig es egyik nap atmentem hozza elmagyaraztam hogy nekem nem lenne gond fuldogoval aludnom ha O suket, de az 5 honapos lanyom allandoan felebredt a zajra... Azota csend van es meg haverok is lettunk! Nem jobb az elet igy mint idegeskedni a zaj miatt es csunyan nezni a szomszedra, aki mar csak azert is pakolni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!