Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
a barátnőm pasija az idegemre megy. kritizál, azt mondja h kövér vagyok. hogy oltsam le?mit mondjak neki?nagyon idegesít.
2012. júl. 13. 19:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hirtelen annyi jutott az eszembe: "Hát igen, igazad van, a barátnőm rosszul választ társaságot: valaki kövér, valaki s*ggfej.. ez van."
2012. júl. 13. 19:07
 2/11 A kérdező kommentje:
:D köszii
2012. júl. 13. 19:08
 3/11 anonim válasza:

Mi jogon mondja ezt neked??

Semmi köze nincs hozzád... Törődjön a saját csajával!!!

Amúgy ha nem hagy békén, akkor küld el a búsba!!! Vagy esetleg beszélj barátnőddel, hogyha továbbra is bánt téged!!

2012. júl. 13. 19:11
 4/11 anonim válasza:
Nem csak poénkodásból mondja? Lehet,hogy viccnek szánja és nem esik le neki hogy ezzel megbánt.
2012. júl. 13. 19:12
 5/11 A kérdező kommentje:
nem poénból mondja, a barátnőmnek súgta amikor velük voltam.
2012. júl. 13. 19:17
 6/11 anonim ***** válasza:
ez azt jelenti, hogy te érdekled őt...
2012. júl. 13. 19:37
 7/11 A kérdező kommentje:

fúj..:ss

köszi a válaszokat.

2012. júl. 13. 19:40
 8/11 anonim válasza:

Tegyél a fejére! Első hozzászólással értek egyet. A barátnődnek kell szeretnie, nem Neked. Csak figyelj, nehogy a barátnődet is elmarad miatta magadtól. Nem könnyű villámhárító lenni. :/

Egyébként nem olyankor mondta, mikor hármasban voltatok? Mert esetleg mondhatja azért, ha úgy érzi szívesebben lenne egyedül a barátnőjével...

2012. júl. 13. 19:43
 9/11 A kérdező kommentje:
vele előző nap talizott. úgy volt, hogy aznap csak én talizok a barátnőmmel de összetaliztunk vele. nem várhatja el, hogy menjek onnan..a barátnőmet előtte kb 3hétig nem láttam..
2012. júl. 13. 19:52
 10/11 anonim válasza:
Jogos, ne is hagyd a barátnődet! De azért viseld el, ha néha őt választja helyetted esetleg. Máskor lehet majd fordítva lesz. De ez már nem is tartozik a kérdéshez...
2012. júl. 13. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!