Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi mindenki rólam, h csak a pénzéért meg az autója miatt vagyok vele?
Ha jól nézel ki és csinos vagy és a pasi nem valami jóképű...de sok pénze van, akkor mindenki ezt fogja hinni...
és ez így lesz amíg világ a világ....ez van...viseld el fogadd el, ha szereted akkor ne foglalkozz a külső személyek beszólásaival.
Viszotn ha a barátaid elfordulnak tőled, akkor annak más oka is van nem csak a barátod.
mert irigyek.
elég, ha Te tudod, hogy miért vagy vele.
Ha odaértek, hogy megkéri a kezed - akarj aláírni egy házassági szerződést (azaz te kezdeményezd), és onnantól már elkussol mindenki.
Irigyek rad.
Ne foglalkozz ezzel a dologgal, szard le, ne orlodj rajta.
A baranoiddel meg probald tartani a jo kapcsolatot.
akkor van csak baj, hogy ha megváltozol!
Ha elfordulsz a barátaidtól, és átváltasz egy másik stílusra..."jajj én ezt is megkaptam, jajj mi itt is voltunk nyaralni" szóval érted a lényeget ugye? :)
visszautasítani nem kell semmit, főleg ha ő veszi, ha ő veszi az ő döntése.
Viszont kérdés, az , hogy valóban szeret e téged, és nem csak ezt érzed, és nem a szeretetedet akarja megvenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!