Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért hiszi mindenki rólam, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi mindenki rólam, h csak a pénzéért meg az autója miatt vagyok vele?

Figyelt kérdés
21éves lány vagyok,a barátom 27.Mindenki azt hiszi,h csak a pénéért vagyok vele mert miliomos...ezt úgy útálom és kapok célozgatásokat is ami nagyon bánt mert ez nem így van...Igaz,h nem egy álompasi (külsőleg) de ettől függetlenül szeretem és azért mert jól érzem magam vele.Sok pasi megkörnyékez de engem nem érdekelnek hiába néznek is ki jobban mint a pasim.

2012. júl. 12. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Elképzelhető hogy úgy viselkedsz, mint aki csak a pénzért van a párjával, esetleg olyan elvárásaid vannak, vagy olyan ajándékokat kapsz és fogadsz el, ami szúrja mások szemét.
2012. júl. 12. 13:26
 2/8 ASOT ***** válasza:
100%

Ha jól nézel ki és csinos vagy és a pasi nem valami jóképű...de sok pénze van, akkor mindenki ezt fogja hinni...

és ez így lesz amíg világ a világ....ez van...viseld el fogadd el, ha szereted akkor ne foglalkozz a külső személyek beszólásaival.

Viszotn ha a barátaid elfordulnak tőled, akkor annak más oka is van nem csak a barátod.

2012. júl. 12. 13:27
 3/8 A kérdező kommentje:
De az ajándékokat nem én kérem,soha nem kértem tőle semmit.Amúgy meg nekem is van pénzem,nem vagyok rászorulva a pasimra.Köszönöm a válaszodat! :)
2012. júl. 12. 13:28
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Lehet hogy nem te kéred de nem is utasítod vissza.
2012. júl. 12. 13:31
 5/8 okoska31 ***** válasza:
100%

mert irigyek.

elég, ha Te tudod, hogy miért vagy vele.

Ha odaértek, hogy megkéri a kezed - akarj aláírni egy házassági szerződést (azaz te kezdeményezd), és onnantól már elkussol mindenki.

2012. júl. 12. 13:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem utasítom vissza az ajándékot ha már odaadja de nem kérek semmit. :) Én is szoktam neki ajándékokat venni és figyelek,h az enyém se legyen olcsóbb. :)
2012. júl. 12. 13:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Irigyek rad.

Ne foglalkozz ezzel a dologgal, szard le, ne orlodj rajta.

A baranoiddel meg probald tartani a jo kapcsolatot.

2012. júl. 12. 13:51
 8/8 ASOT ***** válasza:
77%

akkor van csak baj, hogy ha megváltozol!

Ha elfordulsz a barátaidtól, és átváltasz egy másik stílusra..."jajj én ezt is megkaptam, jajj mi itt is voltunk nyaralni" szóval érted a lényeget ugye? :)

visszautasítani nem kell semmit, főleg ha ő veszi, ha ő veszi az ő döntése.

Viszont kérdés, az , hogy valóban szeret e téged, és nem csak ezt érzed, és nem a szeretetedet akarja megvenni...

2012. júl. 12. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!