Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meginognátok, vagy mi a véleményetek erről, egyszer mindenki hibázik nem? Őszintén elmondta hogy ne legyek bizonytalan.
és most akkor a srácban vagy a csajban kell meginogni?
igazából egyikben sem.
a csaj meg visszajöhet, de a pasi csak tanult az esetből.
a nem nagyon beszéltek és a nem beszéltek azóta között van különbség.
de neked a pasiban kell bíznod, így ha elhiszed neki a sztorit - ezt a leírásból kitaláltam, hogy igen, akkor hol a probléma?
give a chance!
1-2* beszéltek és ennyi.
Nem megcsalós jellemű, hisz szégyelli de őszintén elmondta amit nagyra tartok, mert sok férfi nem mondja el, én mondtam neki hogy ezek szerint a harmadik fél is hibás, hisz direkt kihasználta, hogy alkohol hatása alatt volt. Hozzátette hogy bármikor kérdezhetek bármit, beszéljünk róla, csak ne legyen bizonytalan, mert azt nem akarja.
Nekem a legjobb barátnőm volt hasonló helyzetben, a pasija elmesélte, hogy az előző lányt megcsalta.
Aztán 5 hónappal azután, hogy a barátnőmmel szakított, megírta e-mailben, hogy a barátnőmet is végig csalta.
Én egyszerűen nem tudnék benne megbízni.
7. Szóval h ha egy pasi bevalja h megcsalta az exét akkor az nem is kell többé??? Honnan tudod h nem szeret téged sokkal jobban?? Annyira h veled ne tegye meg??
Ha meg nem vallja be akkor tuplán is szemét lesz márt mástól tudtad meg.
Hát nem irígyellek
Ezért írja mindenki h ez a múlt. Az h egyszer valakit megcsalt (tök mind1 hogy magyarázza) nem azt jelenti h téged is megfog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!