Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb szemétség...

Mi volt a legnagyobb szemétség amit valaha tettél? Megbántad?

Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 12:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
88%
Megcsaltam a barátomat, addig ő otthon várt engem, anyámmal levesreceptekről beszélgettek. Mocskos, undorító gerinctelenség, de aztán visszakaptam. Többet nem tettem ilyet.
2013. nov. 13. 17:01
 22/23 anonim ***** válasza:

"az, amit most teszek. megcsalom a páromat az egyik legjobb barátjával. bánom nagyon, de nehéz abbahagyni. jöhetnek a lepontozások:)

"

Ha bánnád, akkor abbahagynád. Ráadásul még nagy vagányan kiírod, hogy nyugodtan lepontozhatnak.

Különben meg a lepontozás ezen az oldalon a "nem hasznos" válaszokért jár, merthogy ha a kurzort odamozgatod az ikonra, ez a felirat jelenik meg.

Nem kell ide lepontozás, szerintem tudod anélkül is, hogy elég utolsó dolog az, amit művelsz.

2013. nov. 14. 16:41
 23/23 anonim válasza:
4.-es koromban elloptam 5.000 Ft-t az egyik osztálytársamtól. Gyermeki bosszúállás volt amiért elvette tőlem a legjobb barátnőmet. Mikor a szüleim megtudták leszidtak,a pénz az egyháznak ment aztán. Akkor megtanultam hogy soha többé nem lopok
2013. dec. 2. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!