Mi volt a legnagyobb szemétség amit valaha tettél? Megbántad?
Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 12:40
11/23 anonim válasza:
68%as, had döntsem már el mikor hová írok. Majd ha a mod.nak nemtetszik, letörli.
12/23 anonim válasza:
az, amit most teszek. megcsalom a páromat az egyik legjobb barátjával. bánom nagyon, de nehéz abbahagyni. jöhetnek a lepontozások:)
13/23 anonim válasza:
Magam ellen vétettem a legnagyobbat!Megbíztam a páromban és annak ex asszonyában,majd kiderült,hogy 6! Évig kavartak a hátam mögött!Magamat ezzel a padlóra küldtem.Mindenféle átkot rájuk ordítottam és bár még nem hallottam vissza,hogy bármi bajuk lenne,de nem is érdekelne!Amiket mondtam(lehetetlen leírni,mert minősithetetlen)az utolsó betüig komolyan mondtam,és nem bántam meg!!!Ők vajon megbánták amiket velem tettek?megaláztak,kihasználtak,röhögtek rajtam,majd miattuk egy lakás árát buktam el!!!Erre nincs bocsánat!!!
14/23 anonim válasza:
Huhh, na hát erre nem lennék büszke utolsó előtti:/ egyébiránt a párodnak nincs legjobb barátja, mert ha lenne, akkor az biztos nem téged tologatna... Emberség és GERINC. Ezek fontosak... Azélet általában visszaadja... :)
15/23 anonim válasza:
le is pontoztalak,és még milyen fellengzősen kiírod,hogy megcsalod....azt kívánom neked,hogy a legnagyobb keserűségben legyen részed,akár bánod,akár nem.Szemét rohadt féreg
16/23 anonim válasza:
Ismered a karma elvet utolsó?
Az élet sosem hagy kiegyenlítetlen számlát: ha jót teszel visszakapod, ha rosszat, azt meg főleg. Lehet furán hangzik de eddig akárkit ismertem mindenkinél bejött. Azthiszem a kedves megcsalós nőci is megkapja majd a méltót :)
17/23 anonim válasza:
Még nemigen tettem nagyon szemetet, aminek lett volna következménye. De fogok. Van 2 ember az életemben, akikben megbíztam és hátba szúrtak kedvtelésből. Hiszek a karmában, nem is bántottam őket, majd az élettől megkapják. És nem is fogok konkrétan semmit tenni, de ha egyszer még szembe kerülök velük rám ne számítsanak. És tudom, hogy fogok. Az élet néha igazságtalan és szemét, de sokszor nagyonis igazságos.
18/23 anonim válasza:
Akkor az én exem meg az ő exe is visszakapják?Hát remélem!!És akkor ezek után még én is kapok?Mert bocsi,amit velem tettek,azok után semmi jót nem tudok nekik kívánni!
19/23 anonim válasza:
Utolsó, nem kell félned! Biztosan visszakapja valamilyen formában: nézd csak vissza az életedet, tettél már rosszat valakivel? Igen? És nem történt utána veled valami rossz, amit eddig talán nem is hoztàl összefüggésbe a te cselekedeteiddel? Biztos vagyok benne!
Csak idő kérdése minden!:)
20/23 anonim válasza:
Azon tanakodtam, kik azok a nagyon műveltek, akik minden választ lepontoznak? Ti is csaljátok a párotokat vagy mi?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!