Mit gondoltok, nem kellene ezen az oldalon egy helyesirási tanfolyamtot szervezni?
" ma 08:49-es: hol van elöirva, hogy ide csak olyanok irhatnak, akik MO-on élnek? Ennyire begyepesedett vagy? "
Nem kell egyből a szoclibi, "nagymagyarnáczi" szöveggel jönni, ha nem tudsz értelmezni valamit. Arról beszéltem, ha tudja, hogy helytelenül fog írni, mert rossz a billentyűzete, akkor ne írjon ide, pláne ne okoskodjon, hogy rosszul írunk.
Néha engem is bosszant, ha egy hozzászólásban sok a helyesírási hiba, de nem rovom fel senkinek. Nehéz a magyar helyesírás, én sem tudok mindent helyesen írni.
A tanfolyam jó ötlet lenne, de az a véleményem, hogy éppen azok nem vennének részt rajta, akiknek a legnagyobb szükségük lenne rá.
Idemásolok egy gyöngyszemet erről az oldalról:
menyel othonrol család tagokhoz..
ja nemetudc ojat aki tudna nekem.myvip,,meghivot halehetséges fontos wwherceg@t-online.hu ra kőszi......
*Elsősorban: egybe írandó.
*Vajon: egy j.
Bocsi,nem lehetett kihagyni. :DD
Amúgy részben igazad van,engem is idegesítenek egyes hibák,főleg a "j" és "ly" keverése... de nem hiszem,hogy reformot tudsz csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!