Melyik népek szeretik a magyarokat, és miért?
"Konkrétan a szerbek háborúztak Horvátország ellen, albánok ellen pedig Koszovóban, úgyhogy nem tudom, mit értsek azon, hogy "nem keménykednek". "
Itt konkrétan nem a háborúra gondoltam,hanem a társadalomban zajló viselkedésekre. pl: Gyakrabban hallani hog magyarokat vernek azért mert magyar,mint olyat hallani hogy horvátokat vernek mert horvát.
"Gyakrabban hallani hog magyarokat vernek azért mert magyar,mint olyat hallani hogy horvátokat vernek mert horvát."
Szerinted hány horvát él Szerbiában, és ha valaki horvát, arról az utcán ránézésre meg lehet-e állapítani, hogy nem szerb?
a kínaiak nem szeretnek minket... azt se tudják hogy hol vagyunk xd, egyszer egy magyar megkérdezte a kínában élőket hogy "mi a nemzetiségem?" Azt mondták rá hogy orosz xd Elmondta nekik hogy magyar, majd megkérdezte hogy tudják-e hol van magyarország. Erre ha jól emlékszem afrikát mondtak, de lehet hogy amerikát xd tehát nem sokat tudnak rólunk xd
Akik tényleg szeretnek minket azok az olaszok, lengyelek, törökök. A lengyelekhez kötődünk a leginkább, majd olaszokhoz, és törökökhöz
előző vagyok.
Azok aki kínában rokonnak tartanak minket, azok nem a kínaiak, hanem az ujgurok, azok kínának észak-nyugati részén élnek, de maguk a kínaiak azt se tudják hogy vagyunk. Az ujgurok meg nem kínaiak.
"PL: a lengyeleket ki nem állják,mert ellepték őket,és szerintük nem tudnak viselkedni"
És a drogos nig*gerekkel mi van?
Őket imádják? XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!