Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik népek szeretik a...

Melyik népek szeretik a magyarokat, és miért?

Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 11:22
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
93%
a legtöbb nép szereti a magyarokat...legalábbis én ezt hallottam és tapasztaltam... én nem voltam még olyan sok országban, de Németországban és Angliában úgy örültek a magyarságomnak, mint majom a farkának és szinte körülrajongtak....ismerőseim ugyanerről számolnak be más külföldi utazásaik során is
2009. nov. 14. 11:27
 2/50 anonim ***** válasza:
100%
A lengyelek nagyon szeretnek minket!
2009. nov. 14. 11:28
 3/50 anonim ***** válasza:
97%
nem mind szeretik a magyarokat. A szlovákok nemigazán csípnek minket, illetve a románok sem. Akik "szeretnek" azok a lengyelek meg a csehek. Ha magyart látnak/hallanak, rögtön mennek oda mosolyogva.
2009. nov. 14. 11:28
 4/50 anonim ***** válasza:
100%
egyébként a németek igazán senkit sem szeretnek...
2009. nov. 14. 11:29
 5/50 anonim ***** válasza:
100%
arabok,törökök,lengyelek imádnak minket..
2009. nov. 14. 11:39
 6/50 anonim ***** válasza:
89%

Angolok az se tudják,hogy hol van Magyarország! Amikor rákérdeznek az ország nevére,és mondom,hogy Hungary,csak pislognak,vagy jön a "Hmmm Lengyelország mellett van?"szöveg...A másik kérdés rögtön az,hogy érted a lengyeleket???

Szóval az angolok nem szeretik a magyarokat ,mert nem is ismerik,de nem is utálnak minket!

Igaz Kínában nem jártam,de van 3 kínai kollégám akik amikor megtudták,hogy magyar vagyok,nagyon örültek neki,hogy végre ismernek magyar embert!!Na ők szeretnek minket:)

2009. nov. 14. 11:39
 7/50 anonim ***** válasza:
100%
igen, a kint élő kínaiak szeretnek pl. a Kodály módszer miatt, vagy a Japán?:)
2009. nov. 14. 11:40
 8/50 anonim ***** válasza:
96%

Lengyelek Törökök Görögök, ez saját tapasztalat.

A Szlovákok kimondottan utálnak bennünket, jobb ha meg sem szólalsz náluk magyarul.

2009. nov. 14. 11:40
 9/50 anonim ***** válasza:
92%

görög,arab,lengyel,török,kínai.ők szeretnek.

franciák,németek lenéznek bennünket.olaszok is szeretnek.

2009. nov. 14. 11:43
 10/50 anonim ***** válasza:
90%
11:39: pedig komolyan mondom, Angliában ismernek minket...legalábbis ezek szerint én csak ilyennel találkoztam... mondjuk rendszerint mindegyik a szigetet hozza fel először :D
2009. nov. 14. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!