H mondjam meg neki? Tippek?

Szia! Én pont ilyen helyzetbe kerültem a tesómmal pár perce. Én jól fel is idegesítettem magam, még most is ideges vagyok, mert indulatosan visszaszólogattam neki, ő pedig azt játszva hogy nem ideges, káromkodva de gúnyolódva és nyugodtan visszaszólt nekem, ettől pedig csak nekem lett rossz, ő pedig méginkább "fölém került".
Igazad van abban, hogy ha látják rajtunk, hogy indulatokat vált ki belőlünk a viselkedése, akkor még rosszabb lesz.
Szóval szerintem ezt úgy lehetne megoldani (nekem is így kellett volna), hogy ne reagálj arra amit mond, pl ha utasítgat, akkor csak nyugodtan végezd tovább a dolgod, és nyugodt hangnemben mondd neki (akár rá se tekintve, mintha le se szarnád), hogy "van neked is két kezed, csináld meg.", vagy ha bunkón beszél, akkor is csak épphogy ennyit nyögj ki: "látom ma is előbújt belőled a kultúra", majd mosolyogj. Szerintem ez hatásosabb! :) Próbáld meg elengedni a füled mellett azokat, amiket mond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!