Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 12 éves vagyok és beleszerette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éves vagyok és beleszerettem egy lányba a sulinkbol. Velem egyidős és nem tudom hogy mondjam meg neki. tippek?

Figyelt kérdés
Kissé szégyellős vagyok és félek hogyha nem tetszek neki és mégis szerelmet vallok,utasít és szetkurtoli a suliban.hogy csináljam akkor?

2012. ápr. 30. 22:42
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Bocs h a szexhez írtam nem tudtam hová kell...
2012. ápr. 30. 22:44
 2/25 anonim ***** válasza:
0%

mit akarsz te 12 évesen??? de tényleg:elhívod moziba meg kólázni?

ennyi idős koromban azon izgultam milyen lesz a dogám nem pedig azon hogy mi lesz ha nem oké a csajnak

2012. ápr. 30. 22:45
 3/25 anonim ***** válasza:
41%

Szar ügy mert még ő is kicsi és buta,nem sértésként mondom, de én ilyenkor arra gondolok, hogy az akinek udvarlok jóval kisebb nálam, elképzelem meztelenül, így nem olyan félelmetes odamenni hozzá, nem kell startból szerelmet vallanod, csak játsz vele minnél többet, kötekedj, szaladgáljatok í-2 hétig ezt csinálod, mintha csak játszani szeretnél vele, közben persze jobban megismered.

Most meg várhatsz egy csomó lekezelő kérdésre, én megpróbáltam segíteni, remélem hasznodra lessz ;)

17/f

2012. ápr. 30. 22:45
 4/25 anonim válasza:
100%

Szerelem, szex > Párkapcsolatok

Jó helyre írtad :)

hát nos hívd el ide oda sétálni stb. nem fog egyik pillanatrol a másikra menni de ki alakul majd ha ő is akarja én 1 évet fűztem nőmet mire összejötünk újabb 1 et még lefeküdtünk :D

2012. ápr. 30. 22:48
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én nálad 1 évvel idősebb lány vagyok, és szerintem hívd félre vagy menjetek el sétálni kettesben és akkor mondd el neki! Biztos örülni fog és ha attól félsz hogy szétkürtöli a suliban kérd meg hogy ne tegye (biztos nem gonosz). Sok sikert!
2012. máj. 1. 21:23
 6/25 csillogócsajszi43 ***** válasza:
84%
ne csinálj ilyen hagyományos kisfius dolgokat ( például piszkálás) legyél romantikus és titokzatos, nézz a szemébe, segitségedet bármiben ajálnd fel, kerülj közelebb hozzá..és mikor ugy érzed, mondd meg neki őszintén...ha tényleg tetszesz neki akk nem fogja elmondani másoknak, te pediga zt azért észreveszed ha nem bukik rád...ugye? 12L
2012. máj. 4. 18:24
 7/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...amúgy az elsőnek:tanulok rendesen és nem izgulok a doga miatt...lazara veszem és sikerül és a 17/f nek nagyon köszönöm a többinek is de ez kezd bevállni:D
2012. máj. 4. 21:16
 8/25 A kérdező kommentje:
És a többieknek akik az ide oda hívást írták:egyszerűen nem merem mert ha azt mondja más dolga van és nem ér rá akkor le vagyok égve:S
2012. máj. 4. 21:19
 9/25 A kérdező kommentje:
És az utolsónak:lehet h bukik rám mert behivtam a haveri társaságba szünetben és ma mellém ült pont:D remélem nem azért mert ott látott meg először egy helyet :/
2012. máj. 4. 21:24
 10/25 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat sikerült összejönnöm vele:D
2012. máj. 8. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!