Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 12 éves vagyok és beleszerette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éves vagyok és beleszerettem egy lányba a sulinkbol. Velem egyidős és nem tudom hogy mondjam meg neki. tippek?

Figyelt kérdés
Kissé szégyellős vagyok és félek hogyha nem tetszek neki és mégis szerelmet vallok,utasít és szetkurtoli a suliban.hogy csináljam akkor?

2012. ápr. 30. 22:42
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
2012. máj. 18. 21:39
 22/25 anonim válasza:
szia csak annyit mondok hogy próbálj vele beszélgetni közelebb kerülni hozzá és amikor úgy érzed hogy ő is veled akar beszélgetni és közeledik hozzád szünetekben jól el vagytok akkor ha már elő jött ez a rész akkor nyugodtan meg kérdezheted ő is úgy érez ha meg egy nagy liba akkor meg nem érdemel meg téged
2012. máj. 28. 13:03
 23/25 anonim ***** válasza:

mi a lényeg? én nem mondtam hogy a szex a lényeg. a lényeg az hogy úgy szeressük hogy bármit megteszünk érte meg vele képzeljük el a jövőnket meg miegymás.

írtam azt hogy ugye a szexhez kicsik vagytok.akkor pláne kicsik vagytok ahhoz hogy megértsétek milyen valakit szeretni igazán.ehhez még a hancúrkirályok jelentős része is kicsi(akkor ti meg pláne).

de akkor maradjunk nálad.mit jelent neked járni valakivel meg hogy van barátnőd? ez egy látványpékség:te vagy a menő a hatodikasok meg a mégfiatalabbak közt hogy nahát neki van csaja.nameg te is élvezed a helyzetet de annyi meg egy bambi.a középiskolások kapcsolatai is túl vannak lihegve mert minimális hibaszázaléktól eltekintve csak amolyan szárnypróbálgatások de az oltár közelébe sem kerülnek.ahhoz meg kell komolyodni.ti meg aztán tényleg gyerekek vagytok.persze jobb mintha gyűlölködnétek de ez inkább csak szimulátor a valódi járásokhoz képest

2012. máj. 28. 21:31
 24/25 A kérdező kommentje:
Akkor nevezzük ezt szimulalasnak:) mindenki sztem autószimulatorokkal kezdi a vezetést;) (gondolom érted mire célzok:))
2012. máj. 30. 19:18
 25/25 anonim válasza:
Oké hogy tetszik meg minden, de gondold el néha, hogy 12 évesen, ha szerelmet vallassz neki nem lesz semmi komolyabb mert nem vagytok elég "felnőttek" egy kapcsolathoz. (tapasztalat, de nem mondom, hogy bánom hiszen csak bölcsebb lettem) :D Szerintem ha minden áron lépni akarsz levelezzetek, kísérd el egy darabig hazafele aztán ennyi :) Remélem segítettem
2014. aug. 22. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!