Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éves vagyok és beleszerettem egy lányba a sulinkbol. Velem egyidős és nem tudom hogy mondjam meg neki. tippek?
mi a lényeg? én nem mondtam hogy a szex a lényeg. a lényeg az hogy úgy szeressük hogy bármit megteszünk érte meg vele képzeljük el a jövőnket meg miegymás.
írtam azt hogy ugye a szexhez kicsik vagytok.akkor pláne kicsik vagytok ahhoz hogy megértsétek milyen valakit szeretni igazán.ehhez még a hancúrkirályok jelentős része is kicsi(akkor ti meg pláne).
de akkor maradjunk nálad.mit jelent neked járni valakivel meg hogy van barátnőd? ez egy látványpékség:te vagy a menő a hatodikasok meg a mégfiatalabbak közt hogy nahát neki van csaja.nameg te is élvezed a helyzetet de annyi meg egy bambi.a középiskolások kapcsolatai is túl vannak lihegve mert minimális hibaszázaléktól eltekintve csak amolyan szárnypróbálgatások de az oltár közelébe sem kerülnek.ahhoz meg kell komolyodni.ti meg aztán tényleg gyerekek vagytok.persze jobb mintha gyűlölködnétek de ez inkább csak szimulátor a valódi járásokhoz képest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!