Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 12 éves vagyok és beleszerette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éves vagyok és beleszerettem egy lányba a sulinkbol. Velem egyidős és nem tudom hogy mondjam meg neki. tippek?

Figyelt kérdés
Kissé szégyellős vagyok és félek hogyha nem tetszek neki és mégis szerelmet vallok,utasít és szetkurtoli a suliban.hogy csináljam akkor?

2012. ápr. 30. 22:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
szívesen de nálad mit jelent az hogy összejönni?
2012. máj. 8. 21:29
 12/25 anonim válasza:
Szia! Én veled egyidős lány vagyok. Szerintem a suliban hívd félre beszélgetni, és mondd el neki. Gáz nem lehet belőle, majdcsak nem olyan, hogy szétkürtöli.
2012. máj. 13. 10:09
 13/25 anonim válasza:
Bocs, előző vagyok, nem néztem az eddigi válaszokat, most olvastam, hogy összejöttél vele. Gratula :)
2012. máj. 13. 10:11
 14/25 A kérdező kommentje:
thx :) am az osszejoves nalam azt jelenti h a csajom lett :DD
2012. máj. 14. 21:07
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

jó jó csajod lett de ez konkrétan mit jelent arra lettem volna kiváncsi.megengedte hogy ha valaki megkérdezi van e csajod akkor hivatkozhatsz rá hogy"bizony igen"?

mert egyébként nekem nincs csajom-noha idősebb vagyok (sokkal)voltaképpen azt nem tudom hogy neked ténylegesen mennyivel jobb a sorod hogy van nőd. mi az a plusz?

konkrét leszek.ugye ti még bőven kicsik vagytok a szexhez...vegyük akkor a csókolózást..na ahhoz manapság nem kell barátnő elég egy bulihangulatban lévő vadidegen csaj...ja éshogy van kivel moziba menni?végülis egy jó film partner nélkül is jó egy pocsék filmen meg így se úgyse segít az ki majszolja melletted a kukoricát

ez olyan mint mikor a nyuszika papírt kap arról hogy ő a medve de ettől még nem tudja megverni sem a farkast sem padig a rókát

2012. máj. 15. 22:25
 16/25 A kérdező kommentje:

Hát jó mert van akivel eltölteni a szüneteket vakációkat...

és am az oszt társaim hoztak össze vele :D megkérdezték tőle h tetszeke én neki,járnae velem:azt mondta igen...utána meg engem kérdeztek:igen első szünetben kissé nehezen de odamentem hozza és beszélgettünk...erre ős adott egy szájra puszit :DD(nem csak ugy ):)

2012. máj. 16. 14:15
 17/25 A kérdező kommentje:
és az előzőnek...bulihangulatban egy vadidegen csaj...12 évesen most kezdjek el smárolni egy buliban egy vadidegennel?már magát a gondolatot is elhessegtetem :D
2012. máj. 16. 14:16
 18/25 anonim ***** válasza:
89%
teljesen igazad van kérdező az előzőnek mondom: te sose voltál még szerelmes! a szerelem nem a szexből meg a smárolásból áll! és csodálkozol h nincs csajod?? szánalom! am kérdező gratula neked így kell csinálni! ;))
2012. máj. 18. 10:26
 19/25 anonim ***** válasza:

10:26os én mint "előző"

nem vagyok közel sem olyan felszínes primitív ember mint amilyenek a hozzászólásaim feltüntetnek.csak szimplán értetlenkedtem miért utánozzák a gyerekek a felnőtteket ha a lényeghez még kicsik.

a szerelem nem csak sexből meg smárolásból áll-mint írod. igen utáljuk csak mind a szexmániás élvhajhászokat ..... habár ha körülnéz az ember pont ezeknek van mindig csaja.

hát ez most hogy van??

valóban nincs csajom de nem azért mert szélsőséges lennék(beképzelt nyomulós vagy félénk impotens)hanem mert még nem kaptam melót az egyetemről kijövet.próbálj úgy csajozni hogy épp nincs állásod..a lány első kérdése :"Mi a neved?" a második kérdése pedig:"Mivel foglalkozol?" rossz válasz esetén filmszakadás.

kérem ne legyünk álszentek meg naivak és kerüljük a kegyes hazugságok sugallatát is hogy:légy jószívű rendes fiú és a lányok meglátják benned a lovagot,értékelni fognak bla bla. ez egy aljas és álságos világ.ha becsapjuk az oldal idelátogató tizenéveseit akkor annak depresszió lesz a vége

2012. máj. 18. 13:02
 20/25 A kérdező kommentje:
Kedves előző mint ahogy írtad hogy még kicsik a lényeghez akkor szerinted mi a lényeg?hogy mikor fekszel le vele?és az előző -előzőnek:köszönöm szépen :D
2012. máj. 18. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!