Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mennyit jártok bulizni?

Ti mennyit jártok bulizni?

Figyelt kérdés
Lehet évi, havi, heti lebontásban is. Kíváncsi vagyok, ki mennyit bulizik. Az életkorotokat jó lenne, ha odaírnátok, valamint azt is, hogy milyen formában buliztok (haveros-összeülős, menni valamilyen szórakozóhelyre, kocsmába, stb.).
2013. okt. 23. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem voltam még bulizni.

20/f

2013. okt. 23. 15:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

14 éves koromban voltam háromszor. Nem volt jó, azóta egyszer se voltam.

28/f

2013. okt. 23. 15:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Semennyit. Nem köt, le olyan dolgokat meg utálok csinálni amik nem érdekelnek, és a hallásom is féltem. Gimnáziumban eljártam az iskolai bulikra mert ott tilos volt az alkohol és el lehetett menni a hangos zene lől. De az csak évente 1-2 alkalom volt.

21L

2013. okt. 23. 15:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Bulizni szórakozóhelyen nagyjából kéthavonta, beülni valahová kb. havonta kétszer.

19/L

2013. okt. 23. 15:39
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Én már voltam "szórakozó"helyen. Elég nagy genny volt az egész. Mindenki ivott és cigizett, meg még ki tudja mi mást, a zenétől 2 szót nem értettem, olyan rohadt hangos volt. Azóta inkább nem járok ilyen hülyeségekre.

18/F

2013. okt. 23. 15:48
 6/9 anonim ***** válasza:
80%

Szórakozóhelyekre egyáltalán nem járok, nem szeretem a túl hangos tuc-tuc zenét, nem iszom, és nem is kedvelem a részegek társaságát.

Haverokkal szoktam eljárni pl. teaházba, vagy csak úgy dumálni, 1-1 rendezvényre (pl. animecon), ami mondjuk úgy 2 havonta van. De elég nehéz ezt így behatározni, igazából amikor a többség ráér, mivel a társaság egy része Pesten lakik, a másik meg Debrecenben. Plusz ott a suli, meg főleg a meló.

2013. okt. 23. 20:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Jah, és 22 éves lány vagyok.
2013. okt. 23. 20:15
 8/9 anonim válasza:

Hetente egyszer, kétszer beülünk valahová egy-két sör mellett beszélgetni, és általában hetente egyszer megyünk szórakozóhelyekre is.

20/L

2013. okt. 24. 02:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a haverjaimmal kocsmába szoktam járni hetente 1-szer, ott elég jól ellehet lenni (nem szoktunk lerészegedni), aztán jobb időben heti 2-3 kosarazás vagy amerikai foci is benne szokott lenni a programban, igazán jó időben pedig kerti sütés + késői póker egyveleg, téli időkben pedig ha az én szüleim elmennek itthonról, akkor átjönnek mozizni. 17 évesek vagyunk, amikor eljutunk az egyetemre akkor már jobban fogunk járni a Tuc-Tuc bulikra, csak itt elég proli helyek vannak, kisváros a miénk :D
2013. okt. 27. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!