Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Milyen gyakran jártok bulizni?

Milyen gyakran jártok bulizni?

Figyelt kérdés

Én 20 éves vagyok, és sokak szerint keveset bulizok, többet kéne kimozdulnom...

havonta 2-3 szor bulizok, akkor is szolidan.

ez tényleg kevés? Nincs túl sok pénzem, ez is egy ok, meg persze a hétvégéket szeretné az ember a családjával tölteni.. (legalábbis én)

2010. febr. 20. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát... Én durván 3 havonta bulizok, ezek is általában szülinapi bulik, bálok, ilyesmi. Ráadásul egyetemista vagyok, jó messze otthonról, tehát senki sem látná, de nem is hiányzik. Viszont szeretek gyakran moziba, színházba, kiállításokra járni. Nekem ez a szórakozás.

21/L

2010. febr. 20. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem szoktam bulizni, jó, ha egy-két évente el tudnak rángatni egy buliba,de nem szívesen megyek. Nem hiányzik az, hogy megsüketüljek a hangos zenétől meg leigyam magam. Nekem az az igazi szórakozás, ha együtt lehetek a barátaimmal, és tudunk egy jót beszélgetni úgy, hogy józanok vagyunk és nem üvölt a zene a fülünkbe :)
2010. febr. 20. 18:24
 3/5 anonim válasza:
Nem sűrűn
2010. febr. 20. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Az a havi 2-3 teljesen normális. Én sem megyek többször, de olyankor elengedem magam... talán néha jobban is mint kellene.
2010. febr. 20. 19:07
 5/5 anonim válasza:
Én kb. havi 1x, vagy 1x se.
2010. jún. 7. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!