Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen gyakran jársz bulizni?

Milyen gyakran jársz bulizni?

Figyelt kérdés
kor,nem
2011. jún. 21. 10:32
1 2
 1/13 anonim válasza:
Évente, 15, fiú.
2011. jún. 21. 11:20
 2/13 A kérdező kommentje:
évente 1x???????
2011. jún. 21. 11:55
 3/13 anonim ***** válasza:
Eddig év közben amikor csak tudtam, tehát majdnem minden hétvégén, most szünetben amennyire nem szégyellem, hetente 3-4-szer körülbelül. De majd megyek több napra is Balatonra ismerősökhöz, meg Hegyre is, szóval picit visszafogom magam most egy időre, mert majd akkor lesz az elég nagy pénzköltés... Egyébként 15/L.
2011. jún. 21. 13:07
 4/13 anonim válasza:

Igen, évente megyek. Egyrészt szüleim nem engednek el gyakrabban (akkor is csak velük és időben hazajövünk), pénzt sem adnak rá és igazából kedvem se sok van. A tanulás meg az egyéb tennivalók leszívják az embert, nincs már rá ideje/kedve.

Még mindig 15, és még mindig fiú.

2011. jún. 23. 13:04
 5/13 A kérdező kommentje:
és hányra kll hazaérnetek?
2011. jún. 23. 13:39
 6/13 anonim ***** válasza:
Arra ne számíts, hogy ezen az oldalon mindenki azt fogja írni, hogy hát úgy nagyjából minden nap, amikor csak tehetem, mert itt mindenki antiszociális és befordult, ugyanakkor ezt fél beismerni és inkább azt mondja, hogy nem is lenne kedve menni. Ilyen kérdéseket itt nem szabad feltenni, mert tuti hogy nagyon hülye válaszokat kapsz, a való élethez képest tökre más reakciókat.
2011. jún. 23. 16:09
 7/13 A kérdező kommentje:
tényleg? ezt nem is tudtam? de mért gondolod ezt?????
2011. jún. 23. 16:33
 8/13 anonim válasza:

Még mindig 15, még mindíg fiú, még mindig egyszer.

Éjfélre szoktunk hazaérni.

Az utolsónak:képzeld el, hogy nekem tényleg nem engedik meg, és tényleg nincs kedvem. Lehet, hogy ezt nehéz felfogni (osztálytársaim sem fogták fel először), de nekem ez a valóság. Itthon tanulok, segítek a házimunkában, utána dolgozom, aludni is kell.

2011. jún. 23. 18:45
 9/13 A kérdező kommentje:
oké, kösz a válaszokat :D
2011. jún. 23. 19:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is évente egyszer megyek, és azért ment nincs kedvem. De ez nem azt jelenti, hogy antiszoc vagyok, csak én inkább moziba megyek vagy beülök egy kávézóba barátaimmal:)

Én egyedül lakom 3 éve, szóval szülői tiltás nincs:)

L/20

2011. jún. 29. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!