Így nyáron ti milyen gyakran jártok el bulizni?
Figyelt kérdés
Én kb. heti egyszer szoktam, munkaidőben pedig kb. kéthetente. Csak mert gyakran esik meg, hogy pár ismerősöm hétközben is mennek most nyáron, utána meg gyakran hallom, hogy: "kevesen voltak", "alig volt jó csaj", stb... Szóval nem tudom mennyire érdemes így tenni.2009. júl. 29. 19:12
1/2 anonim válasza:
Én már tobb mint fél éve nem voltam sehol, tehát nyáron sem járok... Nem vonz semmi.. Nincs hova és kivel menni, de ha lenne akkor sem lenne kedvem hozzá.
2/2 A kérdező kommentje:
Amúgy magamat sem tartom egy nagyon bulizós embernek. Illetve azért tettem fel a kérdést, hogy kiderüljön mennyire számít "gyakorinak", ahogy én szoktam eljárni. Főként most nyáron... Amúgy néha elmehetnél bulizni te is, bár nem tudom, hogy hány éves vagy és mi az oka annak amit írtál. De félre ne értsd, egyáltalán nem szemrehányásból mondom!
2009. júl. 29. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!